Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pig

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy új korszak kezdetére! Hát ez is eljött. Egy mondatban összefoglalható lényege: Ezennel felhagytam mindennemű dárk-goth formámmal, mind külseileg, életmódilag, mint "tévé-dárk", vagy épp bármi ami ehez köthető. Ebben a világban semmiféle keresnivalóm,…..
Pig 2010.10.06 18:13:44
Halihó! Én Pig Andreas vagyok a truearcok.blogspot.com/ egyik szerkeztője. Nem nagykövetként jöttem ide! Itt önmagamat képviselem és saját véleményemet szeretném kinyílvánítani! Sok konfliktus volt ügyebár a két blog közt még elöttem is és azután is hogy beléptem! Abszolút elhatárolódom a Daisy Monn vs. Hoze meccstől is! Úgyérzem hogy így tisztáztam magam mindenki elött! Akit érdekel annak egy írásbeli pacsi akit nem az meg mindegy! Különben meg mi rendeztük a dolgokat a kulisszák mögött.
Nos, azért Mert Hoze változtat(ott) a stílusán nektek nekünk még nemkéne feladni! Nem kell vezérekre vagy vezetőkre támaszkodni! Ne érezzétek magatokat kiöregedve vagy hülyének mások véleménye miatt! Ez a stílus kisem alakúlt még Magyarországon nem hogy a végét járja! Egyszerüen elekll járni sok buliba , vigyetek magatokkal másokat is, olyanokat akiknek nemsok köze van a kultúrához! győzzetek meg embereket különböző módszerekkel hogy ez igen is jó műsor! Különböző társadalmi kísérletekkel ez nagyon jól működik! Megkell próbálni tolerálni a másik hülyeségét és így működni fog a dolog! Remélem nem lesz törölve a komentem!

Üdv Pig Andreas
Pig 2010.10.06 19:31:18