Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kampfkoloss

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért nem figyelsz? Dolo 2012.08.18 08:38:07
Az ötletet sokat technikailag megvalósíthatatlannak tartották, de a 2011 végén elindult bétateszt azt mutatta, hogy valóban működik a dolo, és óriási jövő állhat előtte. http://index.hu/tech/2012/08/17/vege_az_onlive-nak/..
Az Index információi szerint a múlt héten Rogán Antal frakcióvezető egyeztetésre hívtak össze a kutyás szervezeteket. http://index.hu/belfold/2012/07/09/a_2013-as_kutya-vilagkiallitassal_zsaroltak_meg_a_fideszt/..
Vannak érthetetlen dolgok, és vannak érthetetlen dolgok, amelyek még érthetetlenebekké válnak ha az ember többet tud meg róluk. Tegnap Nagykanizsán több házat is megjelőltek szélsőjobboldaliak, megjelőlték őket, hogy fel fogják gyújtani, mert mocskos cigányok laknak benne.…..
ProgBlog Feri huszár bukása 2012.04.14 15:22:00
"…Rajta lovasbrigád!" -félnek-e a katonák?Nem, noha tudja mind,parancsa: botlás!Nem dolguk a felelet,se kérdezni, hogy minek,dolguk: ott halni meg…”Alfred Tennyson: A könnyűlovasság támadása (Tellér Gyula fordítása) – 1854 Posztunkkal sem…..
A szerző (Droli) azt az elmebeteg ötletet találta ki, hogy emigrál (pontosabban emigrált, most már múltidőben)- Magyarországra. Az erről szóló élményeit, tapasztalatait egy posztsorozatban írja meg, mindenki nagy örömére. Itt a kérdőjel nemcsak azt jelzi, hogy kérdő…..
Ritkán képzelem magam tényfeltáró újságírónak, de néha szembesülnünk kell a valósággal. Az elmúlt hónapokban magasztos céllal indított Facebook játékainak tapasztalatai alapján ki kell jelentenünk, hogy csalókkal és megélhetési játékosokkal nagyon nehéz versenyezni. A…..