Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rivendin

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Poszterrovatunk utolsó(?) mai posztjában nem kevesebb, mint 14 új karakterplakátot prezentálunk nektek A hobbit trilógia első darabjából, nekem pedig lenne néhány kérdésem. Az egyik törpének tényleg egy balta áll ki a fejéből? Bilbo miért van olyan csúnyán körbephotoshoppolva?…..
Megkezdődött az iskola és vele együtt az ősz is. Idén először éreztem azt, hogy nem akarom, hogy vége legyen a nyárnak. Hisz minden az utolsó hónapra jött össze. Egy buli, egy találkozás, mozizás és nyaralás is. Fájó szívvel, de búcsút intettem a nyár méz édes…..
aeon flux írópárbaj: döntő 2012.09.22 09:30:00
Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire meglepett minket a nagyfokú érdeklődés a régóta érlelődő szerkesztő-toborzás iránt, ami aztán egy többfordulós és tagadhatatlanul népszerű Írópárbajjá nőtte ki magát. Több mint 30-an jelentkeztetek, amiből aztán volt lemorzsolódás,…..
Rivendin 2012.09.21 20:18:11
Emlékeztek még a Dead Island döbbenetesen jó bemutatkozó trailerére? Hát persze. És magára a játékra? Hát ööö... Remélhetőleg a folytatás már jobb játékélményt kínál (az ambiciózus megközelítésen túl), mindenesetre az első CGI-trailer ezúttal (is) az érzelmekre…..
Noomi Rapace kék ruhában áll, guggol vagy áll egy sötét folyosón. A következő fotón is Rapace látható, mellette Logan Marshall-Green álldogál. Mintha megpróbálnák elfogadtatni a közönséggel, hogy Sigourney Weaver helyett más női főhőst kell megkedvelni. Már csak az a…..
Filmdroid Bane sebhelye 2012.01.25 11:06:05
Bane korábban súlyosan megsérült és e miatt folyamatosan erős fájdalmakkal küzdene. Ruhája alatti kis tartályokban olyan gáz kering, ami enyhíti a szenvedését és ez egy csövön keresztül jut el a maszkjába. A Movieweb tette közzé az alábbi fotót, amely Bane sebhelyét mutatja. ..
Rivendin 2012.01.25 13:25:02
Tom Cruise veszettül üldöz valakit, a látótávolság szinte nulla és a nyomkövetője is harákol, de ő nem adja fel, fut, szalad, kocsit lop. ..
Rivendin 2011.12.13 20:33:22
Miután felmerült, hogy el fog készülni a Hobbit szóba hozták, hogy a Gyűrűk ura szereplői is fel fognak bukkanni a két részes előzményben. Úgy volt, hogy Aragorn is látható lesz, Viggo Mortensen azonban a  Movies oldalnak adott interjúban elmondta, hogy eddig még senki nem…..
Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre rövidenA Fox elkészíti a Pinokkió előzményét, amely Gepetto kalandjaira fókuszál, a The Three Misfortunes of Geppetto címre hallgató filmet Shawn Levy fogja dirigálni, de mivel rengeteg munkája van elképzelhető, hogy más lép a helyére.A…..
A Marvel egy pofás retro posztert rittyentett össze az Amerika Kapitány filmhez. A képregényhős bemos egyet Hitlernek és még pajzsát sem kell maga elé tartania, mert valamiért nem őt, hanem a pajzsát célozta be egy pisztoly...
A király beszéde (The King's Speech) eddig 107 millió dollárt hozott világszerte, szépen fog profitálni, hiszen csak 15 millió dollárba került, ráadásul az Akadémia 12 Oscarra jelölte. A Weinstein Co. fejesei pedig még jobban ki akarják használni a film körüli felhajtást és úgy…..
Az első két Vasember (Iron Man) filmet Jon Favreau dirigálta, amivel élete legnagyobb sikerét aratta és ennek segítségével ülhetett bele a Cowboyok az űrlények ellen (Cowboys and Aliens) rendezői székébe is. Azonban nem is olyan rég arról lehetett hallani, hogy Favreau helyett már…..
A Gyűrűk urában megismert karakterek közül néhány fel fog tűnni a Hobbitban. Korábban már kiderült, hogy Gandalf biztosan felbukkan, a varázslót ismét Ian McKellen kelti életre és Andy Serkis Gollamot játszhatja el, míg Hugo Weaving ismét Elrond, Völgyzugoly Ura lesz.Hivatalosan…..
Ki látta ezt előre? Persze könnyen sejthető volt, hogy az Asylum nem hagyja ki a lehetőséget, hiszen eddig se csinált más, mint lekoppintotta az éppen aktuális sikervárományos film címét és történetét. Ezúttal a Battle: Los Angeles inváziós alkotásnak készítettek el a saját…..
Filmdroid Sanctum előzetes 2010.10.27 20:43:00
A Fox stúdió bejelentette, hogy James Cameron következő filmje az Avatar 2 lesz, az Universal erre közzétette a Sanctum előzetesét. A 3D-ben készült kalandfilm producere maga Cameron volt, a produkciót teljes egészében Ausztráliában forgatták és ausztrál színészgárdát…..
Rivendin 2010.10.27 21:28:22
Filmdroid Jelenet a Fűrész 7-ből 2010.10.22 20:40:22
Nálunk nem kell sokat várni a Fűrész következő részére, egy nappal az amerikai bemutató előtt láthatjuk, legalábbis eddig így áll a helyzet és 3D-ben fröccsenhet  az arcunkba a vér. Mert hát vér az lesz bőven, akárcsak az alábbi jelenetben, ami piros 18-as karikával…..
Rivendin 2010.10.23 13:57:00
Aki figyeli a blogon kívüli szösszeneteimet, tudhatja, hogy elég hülye helyzet állt elő, ugyanis új számítógépemmel (laptop) képtelen vagyok hangot rögzíteni. A szoftver megvan, de csak a mikrofon audióját ismeri fel, mint hangforrás. Enélkül meg nem lehet videókat…..
Rivendin 2010.10.06 16:18:22
Szia FreddyD! :)

Ha már végképp semmi sem segít én ajánlanék vételre egy külső hangkártyát amit usb-vel csatlakoztathatsz a laptopodhoz.

Mondjuk egy ilyet:

www.zonacomputers.hu/product_info.php?cPath=1_58_106&products_id=8472

Azokat a kis 1000-2000 ft-osokat semmiképp nem ajánlanám viszont mert jó ha félévet kibírnak... :) Amúgy nézz rá az OW fórumra mert ajánlottam egy sokkal jobb vágó progit is a powerdirectortól ami nekem még sose fagyott ki és jó hd videóknál is és össz 400 mega. ;)