Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baboom

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A cukiság időtlen, ahogy azt az alábbi 1922-ben készült képen is látható" - írta és a képet találta Kecskeméti Zoltán Forrás: Shorpy.comKöszönjük!..
baboom 2010.10.13 22:01:06
"Péntek este született egy szép vörös pici cicánk. Sajnos anyukája elpusztult mert maradt benne még egy cica amit nem tudott megelleni. Az állatorvos megpróbálta kiszedni belőle, de csak császármetszéssel sikerült, amit sajnos nem élt túl az anyacica. Ígyhát hétfő óta…..
baboom 2010.07.19 21:03:13
Mi tavaly neveltem fel 5 kiscicát! Mindenképpen cicatej-pótlóval etesd őket.
Ezen az oldalon sok hasznos tipp van:
macska.hu/talaltcica.php
A kézből nevelt cicáknál pedig gyakori a gombás fertőzés, akkor gyanakodj, ha sebek jelennek meg rajta. (ez azért írom, mert nálun 3-nál is jelentkezett, és csak a 4. állatorvos tudta megmondani mi ez, a többi antibiotikummal tömte őket, és mire a 4. állatorvoshoz eljutottunk, már szinte az egész testük csupa seb volt. Megfelelő kezeléssel viszont nagyon hamar meggyógyultak, de addig...)
baboom 2010.07.19 21:06:57
Minden ín, izom és ér látszódik Madonna csontos, vékony és túlgyúrt karján. Mintha kivonták volna belőle a zsírt, a húst és a vizet és megmaradt volna egy Bodies kiállításba illő figura.Csak szerintem kellene abbahagynia a drámai mértékű önsanyargatást vagy szerintetek…..