Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pj26

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap este a dzsungelhintában ücsörgő, kismajmot simogatva Katy Perry Roarját éneklő Tóth Verával kezdődött a Sztárban sztár: A gigahintán betoppanó műsorvezetőnek, Tillának viszont annyira bejött az őserdődíszlet, hogy el sem tudott szakadni a…..
Amikor a TV2 megvette a izraeli Bumm! vetélkedőt, amiben az a pláne, hogy a játékosnak egy bomba hatástalanításával kell kérdésekre válaszolnia (és nem, nem térünk ki rá a meglehetősen morbid kapcsolódási pontokra), az eredeti formátumról készült videót nézegetve nem nagyon…..
pj26 2014.09.29 15:41:33
@dunaparti: Csak az első adás ment celebekkel.
Na, most nem lennénk az RTL Klub helyében: a Celeb vagyok, ments ki innen! érkezésével átalakuló műsorstruktúrából kiszorulnak a hétköznap este vetített sorozatok, és mint ahogy azt a SorozatWiki meg is említette, erre 8-10 éve nem volt példa állítólag. El is szabadult a pokol…..
Ez most nem jött össze a Sztárban sztárnak. Van ez így, olyan nincs, hogy egy többrészes showműsor minden adása egyformán vicces, friss, szórakoztató legyen, és hát a TV2 műsorának tegnapi adását tulajdonképpen csak a zsűri, és főleg Hajós András megjegyzései mentették meg…..
Pásztor Anna, Kerényi Miklós Gábor, Feke Pál és Mező Misi alkotja majd a TV2 ősszel, pontosabban november 9-én induló Rising Star című tehetségkutatójának zsűrijét. A műsorvezető az RTL Klubtól viharos körülmények között átigazolt Ördög Nóra lesz. Kerényi Miklós Gábor…..
pj26 2014.09.16 09:29:04
@netiltsálle: A "kopasz csávónak" szerint olvass utána, hogy kicsoda, és utána mondd, hogy nem odavaló. Csak röviden: " Kossuth-díjas és Erkel Ferenc-díjas magyar rendező, színigazgató, kiváló művész." Az Operettszínház igazgatója egyébként, a magyar zenésszínház megújítója. :)