Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kristály-völgy Egyesület

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
p { margin-bottom: 0.21cm; } Hungarian version      Volunteers Wanted! The Crystal Valley Association has received many clothes donations for the red sludge victims. In order for the residents of Kolontár, Devecser and Somlóvásárhely to find the right clothes for them, it is…..
English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…..
Arra kérünk benneteket, hogy a dél-alföldi adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet!" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!..
Arra kérünk benneteket, hogy az észak-alföldi adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet!" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!..
Arra kérünk benneteket, hogy az észak-magyarországi adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet!" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!..
Arra kérünk benneteket, hogy a dél-dunántúli adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet!" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!..
Arra kérünk benneteket, hogy az észak-dunántúli adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet!" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!..
Arra kérünk benneteket, hogy a budapesti, illetve Pest megyei adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!..