Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caphun

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előbb a következő üzenetváltás zajlott egy indexes levelezőlistán:XY:avar jános az atv-n az előbb arról spekulált a nemzet nyomán, hogy lehet, hogy a fidesznek nemhogy 2/3-a, de esetleg 50%-a se lesz. de a bréking az, hogy MAJDNEM magyar nemzetnek nevezte a magyar…..
Itt a Református Ijfúsági Magazin mai epizódja! Mint mindig, most is egy mérföldkő a szórakoztatóiparban.   AKKOR OLVASD, HA LÁTTAD: Lehet, hogy múltkor lebecsültem a Petit? Állandóan új csaja van! Sexmachine öcsém! Peti barátnőjének még mindig nincs…..
Várható volt, hogy a közismerten prűd, bigott és álszemérmes többségű Egyesült Államokban nem fog simán lecsúszni a nagy népi torkon az, hogy az egyik országos adón egy szimpatikus sorozatgyilkos kalandjait akarják levetíteni. A The Parents Television Council névre hallgató…..
Ásványvízízű rágó? Ez akkora hülyeség, hogy a Szentkirályi új terméke óriási fórral indult: nem ismerek olyan, foggal rendelkező embert, aki az utóbbi napokban ne kommentálta volna a vizes cég meglepő termékskála-bővítését. A felfokozott várakozás után ma eljött a…..
caphun 2007.08.21 15:05:09
Akkor ide kattintva kérjen tanácsot a bölcs géptől. Don B azonnal küldött egy másik hiperlinket, amiből kiderül, ilyen már volt politikaiban, magyar fordításban is, de az azért kevésbé vicces. ..
caphun 2007.08.16 14:50:53
A Homár-olvasó anya lányától elloptak két digitális kamerát a Szigeten, hogy utána előbb cinikus biztonsági őrökkel, majd lajhár rendőrökkel kelljen vívnia. Aktuális rémregény alant. Ha már az Inkal szóba került. A lányomtól és barátjától miközben a sátorban aludtak a…..
Kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolható módszer, amihez azért nem árt, ha megvan a büntetés befizetésének igazolása. Kedvenc részünk a "Ha a befizetest igazolo szelvenyekre kivancsaik, egy elozetesen egyeztetett idopontban lakhelyemen bemutatom kepviselojuknek." Hajrá…..