Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EVO X

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
Sipos Zolinak van egy természetfeletti adottsága. Mindig ott hesszöl, ahol a történés van. Ha nem adná olyan meggyőzően az ártatlant, még azt hihetnénk, ő keveri a bajt. Pedig most is csak úgy véletlenül ott volt a paddockban, kezében a fényképezőgéppel. Így történt, az ő…..
EVO X 2010.10.11 10:28:19
Zoli, a crxforum egyik oszlopos tagja küldte be az alábbi értesítőt és egyben meghívót, melyben tán a nyárutó utolsó nagyobb autósrendezvényére invitál mindenkit, aki bármilyen szinten kötődik a Honda márkához, vagy szimplán csak érdeklik az autók. Ez még idáig csak…..
EVO X 2010.10.06 19:58:36
@@twin turbo@: Azért remélem amikor megtörténik a szövetkezés akkor a földönkívüliek elviszik magukkal az összes ide nem illő autót:D
EVO X 2010.10.06 20:09:35
@@twin turbo@: Az biztos:D
EVO X 2010.10.08 16:31:25
@F/: Golf R?Megnézem hogy Visegrádon vagy Dobogókőn,hogy jön utánam.De még egyenesben se tudna megverni.A maga kategoriájában a Golf R biztos jó de nem hasonlítanám egy Evo hoz.
Vannak testrészek, amelyek védjegyként határoznak meg egyeseket. Ilyen például Jack Nicholson szemöldöke vagy Angelina Jolie ajkai. Lehet, az összes testrész hibátlan, mégis van egy apróság ami mindent visz. De mi van ha fröccsöntött, kamu Jolie-ajkakat ragasztunk Anettkára?…..
EVO X 2010.10.06 19:48:01
@kasu: Nekem volt Toyotám és nagyon szerettem mert megbízható volt és minőségi Corolla 1.8 TS volt nagyon ment tette a dolgát és annak ellenére,hogy tiportam neki folyton semmi baja nem volt és ez a nem mindegy!