Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KeXtreme

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Még ma is felkavar ha visszagondolok az elbocsájtásomra, de mivel olvastam a felhívást és a felügyelet tehetetlen volt, megírom okulásnak. Egy japán céghez kerültem be hirdetés útján. Gyártósori összeszerelőt keresetek, és mivel két pici gyerekem volt, esélyem 0 a…..
Sokan kérdezték tőlem az utóbbi hetekben: mi is a baj az új Munka Törvénykönyvével. Többen nem értik, mit jelent a műszakpótlék elvétele; hogy miért baj, ha a szakszervezetek nehezebben tudják munkavállalóik jogait védeni. Egy valaki azonban biztos pontosan érti: a…..
KeXtreme 2012.08.02 09:50:59
@Székely Tamás (VDSZ):
Tamás, te inkább ne védd az én érdekeimet, pláne nem úgy, hogy ott rúgsz bele a munkahelyembe ahol tudsz. Én is 4 éve vagyok itt, Borsodból jöttem ide. Dolgoztam arra felé is több magyar vállalkozónál, cégnél, de egyik nagyob faszarcú volt mint a másik. 4 év alatt soha nem kaptam időben fizetést, szabadságról csak álmodni mertem, a napi meleg étkezés pedig már csodda latt volna. plusz a munkába járást sem fizette, itt meg ingyen buszok vannak meg 3 csillagos munkásszálló.
ezek az állapotok viszont addig lesznek itt, amig nem költ minden plusz pénzét a cég a ti faszságaitokból adódó bírságokra.
akadj le erről a cégről, majom!
Még múlt héten kaptam egy személyes felhívást, hogy nézzek utána néhány bérkommentelőnek, vagyis ahogy mostanában pontosabb, fake usernek. A dolog alapja a Kreatívban és a Kreatív Online-on megjelent cikk volt arról, hogy a korábban fórumokban és blogokban tanyázó…..