Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ddubsoldier

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer…..
Most pénteken startol, a Hawaii Five-O felvezetésével, este 22.20-tól a Blue Bloods c. sorozat. Tom Selleck főszerepelésével készült rendőr-család dráma jó választás lehet abban a sávban. Sajnos a sorozatról nem tudok nyilatkozni, kimaradt a tavalyi szórásból, elképzelhető,…..
ddubsoldier 2011.01.25 14:49:38
tvblog Zsaruvér a TV2-n 2011.01.06 18:00:00
Január 14-től a Hawaii Five-0-t követve új krimisorozat indul a TV2-n, Zsaruvér címmel. Az eredetileg Blue Bloods elnevezésre hallgató sorozat ugyancsak 2010. őszén indult, s tett szert nagyjából 10 milliós nézettségre, ami azt jelenti, hogy a sikersorozatok közé tartozik –…..
ddubsoldier 2011.01.16 21:54:37
Két krimisorozattal nyitja az évet a Tv2, mindkettőt az amerikai CBS vetíti, és mindkettő az év újonclistájának élmezőnyében tanyázik. A Hawaii Five-0-ról már korábban tudtuk, hogy bemutatja a tévé: eredetileg télen érkezett volna, péntek estére, de a Megasztár menekítése…..
Nem hiába vártam a trailer alapján sokat a Blue Bloods című CBS-pilottól, az évad eddigi legjobb network-pilotját kaptam tőle, ami pont olyan volt, mintha egy kiváló klrimiszerző könyvének az első fejezetét láttam volna megelevenedni. Klisés karakterek így is jutottak bele sajnos,…..
Sixx már ekézte, hogy a nálunk is futó címadóverseny végeredményeként ilyen béna címe lett a Rizzoli&Isles-nak, de már nincs mit tenni. Helyette örüljünk annak, hogy minden idők legnézettebb (átlagosan 8,7 millió néző) kábelsorozata (TNT) november 24-én indul a Viasat3-on.…..
Tegnap írtunk Tom Selleck visszatéréséről, jól sikerült, bizony jól, legalábbis a pilot alapján. A múlt pénteki első rész agyonverte a konkurenciát, szegény Outlaw a még sajnálatra méltóbb Jimmy Smitsszel fogja megsínyleni, ha a nagyívű rendőrsztorit továbbra is 13 millió…..
Igazi tökös rendőrös sorozat, pont olyan, amilyet a CBS idősebb korosztályba tartozó nézői igényelnek, ráadásul ez, mármint a Blue Bloods az a széria, ami visszahozta a tévébe az örök bajuszkirály Tom Sellecket. A készítők eddig  nem nagyon mutattak fel semmit egy…..
Epizodisták Blue Bloods - pilot 2010.10.01 23:00:00
A kiindulósztori alapján átlagos rendőrdrámának hihetnénk, de a Blue Bloods ennél azért többet kínál számunkra. A CBS miatt ez talán meglepőnek tűnik, de ha azt mondom, hogy a sorozat mögött többek között a The Sopranos két forgatókönyvírója, Mitchell Burgess és Robert…..