Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pidzsej

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este belenéztem a Megasztárba, gondoltam már csak négyen vannak, ők már biztos tudnak énekelni, Eszenyi aktuális maskaráján meg legalább röhöghetek egy jót. Jó döntés volt, a műsor alatt ugyanis belefutottam a mostanában erősen gondozatlan bulvárvonalunk abszolút ezévi…..
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
A tavalyihoz hasonlóan idén is a Kolin nyerte az MTV EMA Regional Awardját, csak most a Nemjuciva, a Kiscsillaggal, a Hősökkel és a Neóval kellett megküzdenie. A díj azt jelenti, hogy 2010-ben is ők indulhatnak (most éppen) Madridban a Best European Act címért. Linczényi Márk…..
Papp Szabolcsról és zenekaráról már régen lehetett hallani, aminek megvolt az oka. A fiúk a koncertezésen és az új lemez készítésén túl egy rendkívüli meghívásnak is eleget tettek. Történt ugyanis, hogy idén tavasszal a zenekar meghívást kapott a kaliforniai Mojave sivatagban…..
Pidzsej 2010.10.06 10:30:13