Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piera

9 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ayrton Senna emlékcikkünk- és filmünk kommentposztja. ..
Úgy látom a mai előzetes olyan újítást hozott, ami még az áprilisi tréfámon is túltesz. Ez pedig nem más, mint az opera:cpu, amivel az Opera ("Kill" gombok híján) hivatalosan is rendelkezik a Chrome minden hasznos fícsörével. Ismert hibák: DSK-358448 Runtime error 6025 pure…..
A fejlesztők mégis kiadták egy napon az RC1-gyel a csodafegyverüket, az idei év legnagyobb durranását, egy olyan Wahoo buildet, amelyben egyesül az összes várva várt fícsör, leszámítva a D3D-s hardvergyorsítást. Vegyük is sorra, de előtte, a bővebb technológiai elemzés itt…..
Piera 2012.03.27 10:22:28
Szeretnék elnézést kérni, mind a blog olvasóitól, mind a beküldőktől hogy az elmúlt 1 hónapban nem tudtam rendelkezésetekre állni, ezúttal ezeket pótolom. Mivel feltorlódtak a beküldések, ezért mától fogva minden nap kikerül egy újabb, amíg utól nem érjük…..
Egy igazán kedves levéllel párosítva érkezett az itt látható asztal. A részleteket le is írja a tulajdonosa, én csak annyit fűznék hozzá, hogy szép és átgondolt. Az Ubuntu jó alapanyag az igényes felülethez, hiszen alapból kellemes a kezelőfelület. Kaptunk még két extra…..
"Feri" nevű beküldőnk azt írta, hogy megihlette az én asztalom, ezért ő is elkészítette azt a saját stílusában. Nekem a háttér túl összetett ehhez a skinhez, de a "start orb" tetszik. Egy játékkedvelő diákhoz lehet szerencsénk, nemde?  ..
Először is elnézést kérek a beküldőktől, hogy egy hétig nem posztoltam, de egyetemi elfoglaltságom nem engedte. Érkezett több új desk is, ki fogom őket tenni (különböző napokon, érkezési sorrendben).     A következő asztalt pár sor melléklettel együtt kaptam.…..
Úgy döntöttem megosztom veletek azt a felületet amit én használok minden nap. Gyakorlatilag az asztal egy háttérképből áll, illetve egy módosított tálcából, azon kívül üres. Ezen van rajta az úgynevezett Omnimo rainmeter "skin", amit szintén saját ízlésre szabtam,…..
Mi sem bizonyítja a címet jobban, mint ez a desktop. Nekem személy szerint nagyon bejön, letisztult, szép háttér, elégséges információk és azok ízlésesen, jó színekben elhelyezve. Sajátomnak is elfogadnám, ezért rögtön dobok rá egy ötöst! Valamint itt ragadnám meg az…..
Piera 2011.11.04 12:21:28
 asztalom@hotmail.com IDE KÜLDHETITEK A PRINT SCREENELT KÉPEKET AZ ASZTALOTOKRÓL!!..
Itt is van az "első"! Visszatérő látogatónk összességében egy jól összeszedett és letisztult asztalt küldött nekünk. Kellően indformatív és nem túlzsúfolt, bár az üres négyzeteknek nem érzem létjogosultáságát (hisz a többiben legalább jegyzet van). S hogy a…..
Sziasztok! A nevem Piera Sajnálattal olvastam a napokban hogy Sunsetjoy nem tudja tovább üzemeltetni a blogot, én pedig úgy gondoltam kár lenne egy ilyen jó oldalért, hisz sokan vagytok akik mindig csinosítgatjátok az asztalaitokat. Ezért rövid konzultáció után úgy döntöttünk…..
Megint egy több képből álló poszt, ahol feltűnik minden; asztal, böngésző, intézőablak, videólejátszás... csak győzzük nézegetni ezeket a megoldásokat, amelyekről szívesen tájékoztat minket a beküldő, aki már szerepelt korábban a blogon több mint egy éve…..