Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balga cafka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már vártam ezeket a képeket (teljes felbontásban itt):   Forrás: Űrvilág..
balga cafka 2010.10.12 12:56:52
@lolperec: eltelt több, mint egy hét, és nem járt a lakásán még egy kolontári, hogy elmesélje, mint s hogy estek a dolgok, bemutassa az általa készített felvételeket? Skandallum!
Vagy esetleg egy akkora hülyének tetszik lenni, akinek ennyi idő sem volt elég ahhoz, hogy olyan oldalra akadjon a neten, ahol pontos és hiteles beszámolókra lelhet?
Bevallom nem ismerem az X-Faktort*, gőzöm sincs hány párhuzamos vagy egymást követő helyszínen játszódik, de egy biztos: a tegnapi rész egyes jeleneteit ebben a nádfedeles vadászkunyhóban forgatták. Mindez csak azért érdekes, mert épp egy éve szerepelt az Urbanistán, hogy közel…..
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
Napra pontosan húsz évvel ezelőtt mondták ki a két politikai irányvonal mentén irányított Németország és az 1945-ben kettészakított Kelet és Nyugat Berlin egyesítését. A német főváros az elmúlt évtizedek alatt jelentős átváltozásokon esett át: megújultak főterei, utcái; fákat, bokrokat ültettek a…..
balga cafka 2010.10.07 16:25:23
Tök egyszerű a kérdés: melyikkel érdemes közlekedni Budapesten? A BKV-sok szerint a tömegközlekedésnél még a fény sem gyorsabb, a magyar főváros különben is jól el van látva buszokkal, villamosokkal, metrókkal (haha), értelmetlen bármilyen más eszközt választani. A biciklisek…..
balga cafka 2010.10.06 15:03:00
@fovarosi.blog.hu: De ha egy 150 ezres csetresszel jársz, akkor máris borul a dolog, mint az én esetemben. A nagy kocsi meg marad nem bejárósnak, leüthetősnek és megnyomhatósnak és letörhető visszapillantósnak, hanem utazósnak.
balga cafka 2010.10.06 19:20:36
@kokavec: így, a kolontári történések kapcsán jutott eszembe, hogy remélem, acélvázas biciklije van minden itt zöldülőnek, és semmilyen formában nem kényszerítette az alumíniumipart mindenféle hulladékszmötyik gyártására.
balga cafka 2010.10.06 22:30:14
@igazi hős: ezt benézted, az én autóm múzeumi darab lesz:)
És valóban, nem hordok semmiféle ékszert, egyszer faragtam fából, annak is bőr volt a hordozója...és azon vagyok, hogy saját kis szélerőművem legyen és a gépem nem látta soha Kínát...
sajnálom, nem vagyok a fogyasztói társadalom ideális alanya...
A hétfői Kolontár melletti gátszakadás Magyarország eddigi legnagyobb környezeti katasztrófájának ígérkezik. Mi magyarok azonban nem hazudtoljuk meg magunkat, katasztrófa ide vagy oda elkövetünk jó néhány pofátlan dolgot. Most íme egy csokorban a TOP 5 leghülyébb/pofátlanabb…..