Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gene1

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Kétszer beszéltünk meg randit, és mindkétszer én mondtam le, mert közbejött valami, amit nem tudtam időben máshova szervezni” – ha egy srác rád ír a neten, mert beleszeret a fotódba, az még kevés a sikeres randihoz. Ha még az is kiderül, hogy fiatal kora…..
A világháború-rajongás orvostudományának belgyógyásza, ezen a stáción mindenki átesik, és idővel vagy bír továbblépni, vagy megmarad itt egy életen át. Bizonyára felesleges külön kiemelni, de mind közük ők a legkevesebb fantáziával megáldott katonabarátok. A…..
gene1 2010.10.14 15:51:25
vészmadár (pica@vészmadár (pica pica): húha én ismerek olyan "militaristát, aki makettezik meg stb. de el nem tudnám róla képzelni a szadizmust, vagy bármit, ami te a hobbi-szintű "militarizmussal" összefüggésbe hozol. szerintem még embert nem ütött meg életében, és nem is fog, de persze lehet, hogy én vagyok naiv...

"A hagyomány tisztelete annak beismerése, hogy egy ezredévnyi gondolkodás felesleges volt." gyönyörű mondat, a szerzője büszke lehet rá :P (azért kíváncsi lennék a blogodra, hátha ajánlasz benne valami alternatívát identitástudat-megőrzésre pl. ...)
ja és én csak véletlenül vetődtem ide, nem hobbim a szóban forgó témakör, sőt, sohasem érdekelt igazán, nálam az igazi, férfias, test-test-ellen hadviselés a menő, a régebbi időkből (pl japán hadtörténet, de még az IGAZI szamurájok. a kamikaze-pilótákat nem szeretem és nem értem, a vh meg náluk sem érdekel igazán...). ha lenne pénzem, azt hiszem, kardokat gyűjtenék. bár azt hiszem, bérelnék nekik valami helyet, hogy otthon ne kerüljenek a leendő gyerekeim kezébe, bár a te logikád mentén haladva én is szadista vagyok. ja igen, és lányok, most lehet megbotránkozni: én is nő vagyok, méghozzá nőies, őzikealkatú, a környezetem szerint birkatürelmű és szelid. hoppá. meg még valami: bölcsész vagyok, de szerintem a bölcsészp...-kategória igenis létező és idegesítő jelenség, a sznobizmus egy különös elfajzása.

és az iromány igenis nagyon-nagyon tetszett, más korok iránti érdeklődésem dacára. mert érdekes volt, meg szeretem a cinizmust, meg az öniróniát.
oké, bevallom, tegnap mindenféle női oldalakon szörfölgettem, kövezzen, aki nem csinált még hasonlót (és ez a srácokra is vonatkozik! :P). de ez tul.képpen mindegy is, csak végre magyarázza el nekem valaki, h mi a fene az a mingli? én már annakidején a szinglin is fennakadtam,…..
nahátakkor persze már megint új blog, mert miért is ne, nemigaz? elvégre mindig nyitok egy új blogot, ha valami fontos változás van, és mindig elaltatok egyet, ha már túl régen írtam és túl sok minden történt. ez van. bár persze, lehet, hogy egyszerűbb lenne egyszer végre…..