Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tobiassan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helyesen: készpénz ..
Tobiassan 2020.09.23 10:05:14
A következő héten jelentheti be az Apple, hogy 18 év működés után megszűnik az iTunes, az Apple digitális boltja és szórakoztató központja PC-re és Mac-re. A lomhasága miatt sokat szidott szoftvert három különálló program váltja, amik külön kezelik a zenét, filmeket és a podcasteket. A cég…..
1988. augusztus 14-ről 15-re virradó éjszaka a Csongrád megyei Csengele, 129-es számot viselő Sebők-tanyában 11-en aludtak, mit sem sejtve arról, hogy a falakon kívül három férfi benzinnel teli kannákkal és égő kanócú flakonokkal éppen rájuk gyújtja az épületet. A pártállami idők legszörnyűbb…..
A Fidesz és az EPP harca ma csúcsosodott ki. 190-3 arányban szavazták meg azt a javaslatot, amely szerint a Fidesz saját magát függeszti fel az EPP tevékenysége elől, határozatlan időre. Ez egyértelműen egy eléggé defenzív húzás volt a Fidesztől, nem álltak bele az Európai Néppárt elleni harcba,…..
Tobiassan 2019.03.21 22:53:27
@Ménár Atya:

"Kiszámíthatóság"

Magyarországon? Most viccelsz? Geopolitikailag eleve lehetetlen idehaza kiszámíthatóságról beszélni. Ha pedig valaki visszanézi elmúlt 1000 évünk történetét, akkor pláne. Bolond az aki itthon kiszámíthatósági alapon hoz meg döntést. Még ha lennének valamire való politikusaink esetleg. De azok 1849-ben távoztak az országból.
Alacsony fizetés, magas kockázat, szélsőségesen megterhelő fizikai munka, és a végén egy izgalmas lefolyású halálos betegség – ha őszinték lennének az uránmágnások, így hirdetnék az új mecseki uránbánya munkahelyeit. Nem beszélve a természetkárosításról és a vízszennyezésről. 2021-ben újraindul a…..
Államvilág Csalárdok Éve 2018.10.17 21:06:43
 [audiovizuális cikk: hallgatásra ajánlom közben a következő számot: Kozmosz: Okosak Földje] Úgy tűnik, hosszú évek után a türkmagyarkeresztény kormány turbómódba kapcsolt, és igyekszik véglegesíteni Magyarország feudalizálását. Vegyük sorra, hogy az elmúlt hetekben mik tűntek el végérvényesen az…..
Tobiassan 2018.10.19 03:02:54
"melyhez szűk de lelkes tömeg fog tapsolni"

Sok ponton igaz a cikk, de ebben el vagy tévedve. A "feudális" használata helyes volt, akinek volt egy kis gógyija már 15 éve a magyar alter történelemtudomány népszerűsödésekor és a magyar találkozókon megfordulva észrevehette, hogy a magyar gondolkodás megrekedt a feudalizmus korszakában. Ez persze 8 évnyi történelem órán való részvétel után meghökkentő, de igaz, hogy a XXI. században ilyesmi tényleg van, azok után, hogy az iskolában mindenki megtanulhatta elrettentő példaként, hogyan is ment régen. Egy magyar találkozón a saját fülemmel hallottam, hogy nem vagyonos, hanem középszerű emberek arról beszéltek, hogy a régi úri-jobbágy világ kell, mert az volt a normális, az a dolgok rendje. Na, hát ez van most. Persze egyénenként más és más, hogy valaki gondolkodásában ezek a tendenciák mennyire vannak jelen, de nagyon sok magyar emberében ott van valamilyen leképeződése. A magyarok közül sokan szolgalelkűek. Nagy tévedés, hogy ez csak egy kis lelkes tapsoló közösség lenne. Pont azért megy jól a Fidesznek, mert amit képviselnek rezonál az emberek lekületével. Sajnos. Dehát, ha nekik ez kell. Nem az a kérdés ebben az országban, hogy hogyan fogjon össze az ellenzék, és vegye át a hatalmat, hanem hogy mikor ismeri fel végre az ellenzék, hogy itt nincsen szükség rá. Az a kevés ember akinek van, meg válasszon, hogy vagy marad, és elviseli, hogy jobbágyokkal él együtt, vagy elmegy külföldre.
  Kedves Edda, most aztán megmondtad a tutit. Megmondtad, hogy szülni kell! Ha valaki ezt nem teszi, akkor bizony hozzájárul ahhoz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát. Eddig azt gondoltam egyébként, hogy ezt nem gondolod komolyan, de a Hír Tv-ben elmondtad, hogy de. Megnyugtatlak, nem…..