Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majestic90

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A legtutibb biznisz 2012.04.05 15:48:00
...megfelelő odafigyeléssel igazán szép autó lehet még belőle... Minden bizonnyal. De hogy jó lesz-e? Vagy olyan biztonságos, mint a hölgytulajdonos előtt volt, az már kétséges. Megfelelő odafigyeléssel anyám is máshoz megy férjhez és én lehettem volna Fernando Alonso... Aki…..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
majestic90 2011.12.04 14:12:49
@alfagumi:

Túlzol. Senki se fog meghalni. Szerintem nem kéne a falra festeni az ördögöt. Nem fog " minden hülye" ezentúl motorozni. Szerintem csak a B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők nagyon kis részét fogja érinteni ez akiknek van egy kis affinitása a motorozáshoz.
Ja és persze akik megszerzik az A kategoriás jogsit azok nem fikaznak el mi? (gyorsaságival csak ugy hullanak az emberkek)
Szerintem csak irigy vagy. Általában azok ellenzik akik pár éve csinálták motorra a jogsit sok pénzért és most meg azt mondják, hogy " nézd már én fizettem érte ez meg megkapja szinte ingyen. nehogymár neki jó legyen!" Na ez a tipikus magyar mentalitás!
majestic90 2011.12.10 13:50:31
@alfagumi: Nekem lesz igazam. :)
Inkább te magyarázd el! "Szerinted a 20 éves, pár éve autózó, jó anyagi háttérrel rendelkező fiatalok nem fognak 125-ös motorokra felpattanni? Ahol lé van, de rutin szál se??" Ez is csak egy a fejedből kipattant feltételezés...
De én már látom a tavaszt: több ezer 125 köbcentis motor fogja elárasztani az országot kamikaze sofőrökkel akik csak balesetet fognak okozni.
Nevetséges az, aki ezt a jogszabályt ellenzi...
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..