Regisztráció Blogot indítok
Adatok
váltólválig

10 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VÁLÓTEREM Nyár jött ideggel 2011.06.14 07:41:54
Mindenben lenéz kedves válótársam, nem fogad semmilyen tanácsot.  A lustaság még mindig uralja életét, egy takarítóval takaríttat-rendet rakat.Ismétlem: takaríttat közben csavarog ide-oda.A gyermek mit lát---hogy senki nem végez házimunkát azt is megvásárolja.Ez nem helyes…..
  itt az új Quimby album. Címe: Kicsi ország pár - 4 számomra (első hallásra) szimpatikus - dal az albumról: Nem volt kulcsom    Elvisz a szél   Leszek ma én a tied   Jekyll és Hyde    …..
váltólválig 2010.12.15 23:44:12
VÁLÓTEREM Rumlicunami 2011.03.30 11:51:02
Gyermek lakókörnyezete a lakás minden területe katasztrófa. Nem túlzás, vagy sértettség mert nem velem lakik, tény.Konyha: mosatlan hegyek, hűtő kinyitás után okádékszag, lejárt termékek, szobákban felfordulás, kosz. Sajnos a lustaság és a csavargás önzés…..
Poroszos fegyelemmel rotálták a látogatókat a hétvégén szórakoztató programokkal bemutatkozó Skycourt-terminálon. Naiv család kilátogatott Ferihegyre, ahol félóra sorbanállás után egész 45 percet sikerült bent tartózkodniuk, mire bemondták, hogy húzzanak haza, jön a…..
Megtörtént. Hatályba hoztak.Válóteremben szalad az idő valahogy visszapörög az elejéről.Soha nem bírtam a hivatalos szövegeket, most is úgy eltávolított az érzésektől, hogy bennem maradt egy sírás.Ha a házasságnak van egy érzelmi szála az anyakönyvvezetőnél vagy a…..
Magyar zenét választott a Mobile TeleSystems, Oroszország és a FÁK legnagyobb mobilszolgáltatója legújabb reklámjába, mégpedig a Pannonia Allstars Ska Orchestrától – stílusosan – a Hello Gagarin című számot. Küldenénk sok szeretettel Faragó Jánoskának…..
váltólválig 2010.12.02 21:24:45
VÁLÓTEREM Ezt akartam felolvasni 2010.11.11 22:57:13
 Mi hárman mindenek felett.A kapcsolatban élők nem szidják egymást.Támogatják egymás lelkét, szellemét.A házassági fogadalom egy megfogalmazott kapcsolati irányelv, csak nem sokan követik sajnos.Válni könnyeb mint újrakezdeni. (újdonság szele, önzőség, kiváncsiság az…..
VÁLÓTEREM Mit vigyünk válni 2010.10.22 22:06:27
Vigyük az előző évi adóbevallást. Visszamenőleg egy évig a bruttó-nettó fizetési kimutatást.Zsebkendőt. Kérdéseket. Igazat. Imát. Szeretetet.Mindent. Letesszük ott és kijövünk egy új állomás peronjára ,csak nem lesz jegyünk. Lógjunk most mi, eddig fizettünk.Fel a fejjel.…..
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
 Telefonetikett.: Bejelentkezünk...megkérdezzük nem zavarunk-e a hívással...beszélünk...elköszönünk.Valahol a Válótárs: -mondja csúnyán  lenéz/lehall kiabál. Miért? Ja tudom ilyen, azt hittem megváltozik és beilleszkedik egy családmodellbe, de inkább modell lett…..
Míg Moszkvában az a menőbb burzsuj, aki minél tekintélyesebb konvojjal szeli át a Patriarsije Prudit, az arabok sokkal inkább a gyorsaságra hajtanak. Az Emirátusokban már mindenki hozzászokott a sivatagban burnuszban száguldozó tébolyultakra, a Londonban hűsölő arab playboyok…..
VÁLÓTEREM Szokásos telefon 2010.10.07 23:04:00
 Válótárs:  - szia pénteken ráérsz és ott aludna a gyerek de reggel azaz hétvégére visszahozod mert velem lesz hétvégén.válasz: sajnos nem érek rá de egy éjszakára miért kell megint elrakni valahova a gyereket.válótárs: - Ti Ti Ti Ti Akik lerakják befejezés…..
VÁLÓTEREM Ördög képében 2010.10.07 08:52:11
Soha nem változik meg. Így nem lehet. Idegenekkel szépen viselkedik, majd megismerik és kiderül milyen. Ma reggel 6 után hívott lekezelő-ideges-hangon, hogy hol a gyerek nadrágja (elől hagytam összehajtva) , mondtam és kinyomta.Telefont évek óta kinyomja beszéd közben köszönés…..
VÁLÓTEREM Levél férjemnek 2010.10.07 00:35:04
Az értesítés állítólag megjött a bíróságtól. A postaládámban még nem landolt, semmilyen hivatalos papír. Majd megkérdezem hova mikor mivel miért(még utoljára) kel menni. Veszek ki szabadságot, aznap vihar lesz fejemben nem dolgozom az az én napom lesz szomorúan.Gyereknél…..
Közeledés persze az időponthoz.Mit tesz az ember ha válik, tárgyal, érvvel, megbeszél, bólint, tör, zúz, sír, igér.Igazságot keres. Nem keres. Visszanéz miért, és miért kellett bonyolítani hiszen minden egyszerű. Közös gyerek, ingatlan osztás-nem osztás kieggyezés. Jogi…..