Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lodibalázs

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoli, a crxforum egyik oszlopos tagja küldte be az alábbi értesítőt és egyben meghívót, melyben tán a nyárutó utolsó nagyobb autósrendezvényére invitál mindenkit, aki bármilyen szinten kötődik a Honda márkához, vagy szimplán csak érdeklik az autók. Ez még idáig csak…..
lodibalázs 2010.10.05 19:50:04
@Lamborghini:

Azért erről a virágzásról megkérdezném az autószerelőket!Székesfehérváron a fosvágennek egy repülögép hangárban van a szervízcsarnoka szemben a Hondával, ahol kétállású emelővel spécizett szervíz működik!Ja és tömve van a jürgenvágen műhelye... igen ezen mindig nevetek!Anyukámnak polo-ja van és szegény küzd vele!Bátyáimnak BMW volt... egyik nagyobb pénznyelő volt, mint a másik pedig 1-2 évesek voltak!Amikor jók voltak az olajkályhák mentek mint a szar,az igaz!Nekem ez az ötödik Hondám és járok velük... néha szerelem őket, mert nem tudom melyik lökhárítót akarom éppen a hangulatomhoz!
BMWs legények Nesztek az 5000 köbcentitek!!!!
www.youtube.com/watch?v=-oGd85AUUaE&feature=fvst
lodibalázs 2010.10.05 20:08:09
@Lamborghini:

Teljesen igazad van... tízszer akkora hely kell szerelni a sok 1.4 16V-t, meg az 1.6 8V-t! 12 lityi 100-on :D
Nem vitatkozom, de vedd már észre, hogy Porsche-kat hasonlítasz 1.6-os Hondákhoz!Hol lesz a IV-es Golf tíz év múlva?Ha tehetné a VW el is felejtené, hogy gyártotta!Bemész a szalonba és azt mondják... Óóó, ez már megbízható!Fasza!
Passat 13 milláért "nesztek feketében, az a tuti" :D
lodibalázs 2010.10.05 20:22:22
@BeeTm:

Segítek...
A hangnyomás verseny egy ok arra, hogy több bevétel legyen a károsultaknak!!!!