Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motorverseny

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazi endurocross eredeti elgondolás és szabályzat szerint tartalmaz egy cross pályát, füves mezőt és egy erdei szakaszt. Nos, itt ez a cross-mentesített verziója ennek a sorozatnak, de az erdő szépsége és változatossága kárpótolt mindenkit! A meglepetés pedig, hogy…..
 Hát itt a kérdés ? hogyan lehet nagyot élvezni akkorát amit sem anyag, sem spangli sem egy jó suna sem tud felül múlni ?hát egyszerű elmész a Syma csarnokba a supermoto-cross versenyre benevezel 10e Ft ból és kényed kedvére motorozol két…..
motorverseny 2012.02.08 16:45:04
@Félsvéd: gyere pénteken es kpazs mocit, huzhaod a gázt. vendégem vagy.
     Teremcross és egy kellemes élmény. Emlékeim szerint már 22 éve nem volt Budapesten teremcross. Jó volt ismét ekkora publikum és sajtónyilvánosság előtt versenyezni! Most nem a saját érdekeim miatt írom ezeket! Soha egy forintot nem kerestem a versenyzéssel, csak…..
motorverseny 2012.02.07 23:55:57
Hát Grill, én most ismertelek meg személyesen, és eddig mint legenda ismertelek, mint mondtam akkora nagy tudásu ember vagy már mint a motorozás terén, hogy titkon de neked is mondtam az a célom legyőzlek, és persze nem azért hogy nyerjek vagy gyözelek le, hanem azért elérjem magasságod, tudásod. Mint minden nagy ember általában nagy arcuák szoktak lenni kibirhatatlanok és zabolátlanok, te nem az vagy, kellemes, szerény és kedves, türöd az ilyen lelkes hülyéket mint én is aki először kezet fogot veled, isten éltesen példa képem. Amit a onbord videokon láttam az olyan tudás és nem csak motorozás hanem türelem, tapasztalat szinten jelent a részedre amit igen is kell 20 év hogy megtanuld és megérdemelten nyertél és fogsz is nyerni a jövőben. Ami a fiatalokat érinti hát sok munkát és idő kell majd nekik. Versenyed szenzációs volt, néztem ha nem lettél volna tapasztal, hujbert fel kellet volna löknöd, mert végig akadályozót, de te türted és csinaltad dolgod második helyen az egyik előfutamban ha jól emléxem. Az egész ahogy csináltad mesteri volt, koczkázat nélküli. Én is versenyeztem a SM ben, 690-el, sajna nekem az a nagy ugrató meg a koporsók nem érték meg a kockáztatott hogy jobb idöt menjek, de jövőre megpróbálom jobb futóművel.

A mi az írásod érinti, hát megint arra utal komoly ember vagy, amit írtál józan igaz és tökéletesen megfelel a valóságnak, mertél szólni a nagy MAMS-nak, akik BR-el együtt a gyorsasági szakágat romba kényszerítik, most volt múlt évben hogyBR-urnak sikerül meg akadályoztatni tudjunk versenyezni a Hringen, ez M.O. ha nekem nem jó neked sem legyen jó és sikerült neki. Grat innen is BR Úr. Azota 6 hónapja elindultam a te utadon, az enduro cross, sikerül sok jó barátot szerezni, és ilyen nagy kedves és tehetséges emberekkel találkozni mint te, Kori és sok más.
Köztetek is vannak vadak, akik kilökik a másikakat, fejetlenek és bármire képesek, de ezeket majd megbünteti a sors ott van szegény 58 barátunk a sors megpofozta.

Visszatérve rád köszi az írásod, nagyon kellemes és örvendek ismerhetlek, és láthattam sport történelmet csináltál.
Ami Kökény urat érint szerintem nem igazán pénzről szólhatott ez, söt már ilyen kórban mint ö van inkább a ónmegvalósítás a cél,az elismerés, és én innen nagy szavakal gratulálok neki, csapatának ,mert egy nagyon kellemes szép és jól megszervezett rendezvényt sikerült csinálni.
A megjegyzésed a ilyen meg olyan csuszásról, belefér a nem motoros müsörök pedig kelletek azoknak akik nem anyira motorosok, szerintem minden téren korrekt, olcsó és nagyon színvonalas volt a rendezvény.
Én még több pénzt is fizetem volna a nevezésért persze én ritka holló vagyok it m.o. talán nem is furcsa nem itt születtem és nem is itt nötem fel.
így is úgy is minden tiszteletem tiéd Kökényesei úré és a sok sportolóé akik a nagyérdeműt aki megtiszteltek minket.
A Kawaról váltás a KTM-re hát igen a kényszer nagy úr, az ólajos kuplung majd meghálálja magát, és most már értem is miért nem sikerültek a rajtok részedről. Én KTM-el megyek de elvből, támogatva az euroapi márkákat.

Összesitve minden nagyon zsír volt. hajra magyarok hajra motorosok. !
és neked sok sok sikert és egészséget. Hajrá GRILLLL !!!
teligaz Ki is ez a Rossi VR46 ? 2010.10.05 18:47:00
Egyesek azt állítják Vále elveti a sulykot amikor majdnem ki lökdösi a verseny és csapat társát a pályáról most a 2010-10 havi Motegi verseny során, erőszakosan vagy egyensúlyozásból vagy ép akadályozás céljából kiteszi a lábát a kanyar előtt féktávon, vagy amikor Stoner…..