Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Környezetvétő

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Molnár Gyula ügye több, mint 1000 napja húzodik. Most lett nagyon sürgős az ügyészségnek, hogy a szóvivő (!) személyesen kézbesíti az idézést. 7 Fideszt érintő ügyben azonban nem akar mozdulni az ügyészség.1. A Kubatov-ügyben meglepő gyorsasággal, mindössze 5 napon belül…..
Katasztrófa. Négy ember meghalt. Több tucat ház elpusztult. Jelentős természetkárosodás. Az ajkai timföldgyár iszaptározója szakadt át, és árasztotta el a környéket a nem éppen kedvező hatású salakos iszappal. De beszéljenek inkább a képek: Egy ember meghalt, amikor…..
Itt megnézhető a riport:Ma reggel 2010.09.29, Szászfalvi LászlóItt pedig a hír:origo.huindex.hu  Tízezer tag feletti egyházakat ismerne el a kormányÚgy módosítanák az egyházakról szóló törvényt, hogy megakadályozzák a nem hiteles hitéletet folytató,csak az…..
Környezetvétő 2010.10.05 15:34:21
@Scn.Hun: Az meg egy evil satanistic ritual
Környezetvétő 2010.10.05 15:37:52
@Scn.Hun: "Mit gondoltok, mi marad egy vulkánból, ha hidrogén bombával felrobbantják???"

Tipikus hidrogénbomba által gyártott kráter mérete elhanyagolható egy hegy méretéhez képest. Vagy kurvanagy bomb kell, vagy sok pici bombát robbantanni mérnökileg precízen kitalált helyeken és mélységekben, ez kell egy hegy hidrogénbombával elbontásához. Élesben eddig még nem mertek atombombákkal komoly geológiai korrekciókat csinálni, mert úgy félünk az atomenergiától, mint a macska a forró kásától!

Csakis a környezetvétők tartják ezt egy üdvös és hasznos dolognak! Pl. gondolj bele, micsoda gátakat és egyéb macroengineering mókákat lehetne csinálni célirányos robbantássorozatokkal!
Környezetvétő 2010.10.05 15:38:57
@Scn.Hun: Te jó arc vagy. Szeretlek.
Augusztus 20. kapcsán sokan verték magukat, hogy mennyire kell ez a hagyományos nemzeti ünnepünk, az okokat meg magamtól is ki tudom találni, szokásos demagóg töltelékszavak, mint az összetartozás, a nemzettudat, hazaszeretet és hasonlók. De valahogy nem érint meg az érzés, szent…..