Regisztráció Blogot indítok
Adatok
squallcelica

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
squallcelica 2011.10.19 10:36:04
@TGabi: 1. a kettő nem zárja ki egymást.
2. másrészt akiknél a rongyrázás megy és azok akiké a média az két külön történet. hányszor hallod a FED tulajdonosait, vagy éppen bármelyik banki családot a hírekben?? azokról nem is hallasz..
akikről meg hallasz azok nem a tulajdonosok, és akkor gondolj bele akik elviszik a balhét sehol sincsenek..ők a járulékos áldozat a történetben.
squallcelica 2011.10.19 13:42:06
@VUVUZELLANÉNI: a szobahömérsékletű szupravezetők is az előszobában, bár jó nagy az a szoba...és akkor jöhet a lebegő auto...meg a többi okosság :D
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..
squallcelica 2010.10.06 00:06:23
@ki kicsoda:
biztos akkor én vagyok a hülye, de nekem ez távol esik attol amiért a pénzt fizetik
squallcelica 2010.10.06 00:33:21
@ki kicsoda:
pubikám? ez kb. olyan mint a ponyvaregényből a hogymi? mond mégegyszer h. h. mi!

- te vmi nagyon hibás egyén lehetsz, aki pellengére állitja a kifejezésmodunkat.
- hozzátenném minden csak elhatározás kérdése és gyökerekben nem értek egyet ezzel a tanuljál pajti hozzáállással. a tanulés fontos, de nem az a fajta amire te gondolsz.
- a konstruktiv hozzászolásaid meg sokat elárulnak az értékrendedről illetve az önértékelési problémáidrol meg az azokhoz kapcsolodo komplexusaidrol.
squallcelica 2010.10.06 00:40:41
@Martian: nem jo. ha egy cég állami akkor az nem profitorentált. ergo, nem fog müködni.
igy a vagyonelkobzás nem jo, kivéve hacsak nem a település lakoi lesznek a részvényesek mondjuk 5 évre.