Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tkmatrix

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ThisIsThePrinter Ezmegaz 2010.11.27 11:46:00
Kedves gyerekek!Elnézést a hosszú szünetért, igyekszem tömören összefogalni az utóbbi hetek történéseit. Jómagam az utóbbi hetekben elmerültem az írásbeli szakvizsgára való felkészülés sötét és frusztráló lelki bugyraiban, Dóri pedig mindkét kezét elvesztette egy…..
Tkmatrix 2010.12.01 16:00:51
1. @Dávó: Like, like és mégegyszer LIKE!!

2. Azt nem értem teljesen kedves Bélám, hogy miért kellett sokszáz kilométert utaznod egy fantasztikus teleregény forgatókönyvének online megírásához?! Kezdetben azt gondoltam, hogy a blogban arról találok majd érdekes dolgokat, hogy mifene történik veletek arra, de tévedtem. Ennél sokkal rosszabb történt! Olvasgatás közben minduntalan megjelenik a kis vigyori fejed, amint megpróbálod az "épp most mesélem mi történt velünk" arckifejezést vágod, mely mögül akarva-akaratlan kikandikál a "most mit találjak ki, amivel lehetne még egyet csavarni a történeten és elrugaszkodni a valóságtól" vigyorgó tudósőrült...
Ez mármár olyan mintha köztünk lennél! Köztem és köztem már ha érted mire gondolok?!
Végül, de nem utolsó sorban jó varázslótanonchoz méltó módon mesterien kombinálod a addikciót okozó írások közlésének gyakoriatlanságát és az elvonókúra szerű írástalanságot.
Tkmatrix 2010.12.28 23:12:41
Apropó Ragnarok, ha valaki még nem látta volna:
www.youtube.com/watch?v=hnrdAx4DFsk&feature=related

Ui.: Csak azért ma, mert így újraolvasva megint könnyesre röhögtem magam...
ThisIsThePrinter Koppenhága 2010.10.30 21:10:00
Múlt hétvégén megejtettük a koppenhágai utat végre. Na jó, nem a legutóbbin, de azért hétvége volt. A tervezett koránkelés picit nehezen ment, de azért előbb-utóbb vonatra kerültünk. A vonatút kb. egy órás, amiben nagyon kalandos, hogy Malmőig szembe, utána pedig háttal…..
Hadd legyen szabad megosztanom szerény tapasztalataimat a kutatói munkáról az emberiség tudásának gyarapítására: - Ha egy stadion méretű kutatóközpontban dolgozol, ahol több tucat épület, több száz szárny és részleg található eltérő szintezéssel, MINDIG legyen nálad…..