Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P. Bogár

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a tavaly megjelent Online üzlet és marketinget elkezdte Bányai Edit szerkeszteni, elmondta, mennyien gondolták azt, hogy egy ilyen gyorsan változó piacról szakkönyvet nyomtatott formában megírni mennyire rossz ötlet. Hiszen mire megjelenik, már nem aktuális, és a nyomtatott…..
P. Bogár 2012.05.08 12:36:50
@Merras: Véleményem szerint sok könyvkiadó éppen a frissítés igénye miatt ódzkodik a szakmai e-könyvek kiadásától - a tartalom frissítése erőforrásokat von el máshonnan. Előbb-utóbb pedig elvárás lenne a minél gyakoribb frissítés, ami még több erőforrást von el. (A végén pedig már naponta frissülnének néhány téma szakkönyvei, és az már nem is könyv lenne, hanem blog :D )
Ettől eltekintve ez lesz a jövő útja, de a frissítés kényes terület lesz.

Persze sok egyszerzős könyv esetén ez egyszerűbben megoldható, de egy komoly, többszerzős szakmai könyv esetén már nem. Jó példa erre az "Online üzlet és marketing", ami egészen élvezetes volt, több ilyen könyv kellene.
Ruskyy történetéhez hasonlóról már hallhattunk korábban, volt annak idején valami hülye reklámkampány, amikor olyan levehető fóliát raktak a szélvédőkre, ami távolról úgy nézett ki, mintha be lenne törve az üveg. Na attól lehet, hogy én is sokkot kaptam volna. Itt most egy…..