Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SoL0202

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy hosszú történet egy jókedélyű dagi lányról, akiből a szerelem hatására egy anorexiás csotrogány lesz.A kép innen Kedves Szakítós Blog!Szeretném veletek megosztani a legutóbbi kapcsolatom végeredményét, és egyben szeretném kikérni a férfiak őszinte véleményét…..
Minden love story ott fut zátonyra: hogy én akkor én/ő egyetemre került(em). Tisztelt szakítóblog, íme az én kis történetem, ha tetszik kirakjátok, ha nem akkor nem J   Talán a cím lehetne: Amikor nem a szerelem a hibás.   Üdv minden kedves sorstársnak!   Vágjunk…..
SoL0202 2010.10.06 16:31:02
@Frigyesur: Döntött a fene :) csak próbálok tanácsokat összegyűjteni és utána véglegesíteni mindent. Csak sajnos mindenki azt mondja, hogy ez a hajó már elment, és ezért gondolom, hogy esélytelen a megmentése a kapcsolatnak.
Tiniszerelem: szünetben egymást hívogató párok, suli után titokban műkörmösöző nő és az msn-ben turkálás szépsége.A kép innen Sziasztok Szakítósok! Úgy éreztem nem kell megírjam a történetem de aztán rájöttem hogy beleillik a dolog. Vagyok én 2 évvel ezelőtt (17)…..