Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geokert

19 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A terasz beépítést családi házaknál két fajta típust szoktunk ajánlani. Az egyik beépítési lehetőség az az amikor a megrendelő azt szeretné, hogy nyáron minél nagyobb felületet lehessen szabaddá tenni. Ekkor szoktuk ajánlani a mobil télikertet. Ez a télikert típus azt…..
Egy családi ház felmérése után, mikor már minden kipontosodott, hogy a meglévő hőszigetelt beton teraszt, hogyan lehetne egy olyan hellyé kialakítani, ahol bármikor lehet élvezni a családdal eltöltött időt, akár odakint esik a hó, vagy zuhog az eső. Mind ezek a viszontagságos…..
Jártam már pár házban és lakásban, de mondhatom, nincs még egy ilyen helység, ahol ennyire felszabadultan lehet játszadozni a fénnyel.Tulajdonképpen ez is a szerepe, és nem hiába hívják ámerikában sunroom-nak.Ömlik, zúdul, csordul a napfény az ember nyakába, ha kell, ha nem, és…..
geokert 2013.05.09 21:52:43
Üdvözlöm a kedves olvasókat!

Szeretném bemutatni a
telikert-epites.blog.hu/ blogunkat, ahol olvashatnak és tájékozódhatnak a télikertekről. Miért is jó egy télikert? Hogyan lehet ingyenes árajánlatot kérni? Ezekre a kérdésekre választ kaphatsz.

Egyébként nagyon tetszik ez a blog is, nagyon sok és hasznos információval találkoztam.
Köszönöm.
Az ingyenes helyszíni felmérés után beszereztük és elkészítettük - a pontos tervezések után - a vasanyagokat. A régi kocsibeálló elbontása után elkezdtük az új autóbeálló felépítését. A felépített tetőszerkezetet elszállítottuk a tűzihorganyzóba ezt…..
Nem régiben érkezett hozzánk, a Geokert -hez egy olyan árajánlat kérés, hogy egy meglévő nyaralóhoz építsünk télikertet, hogy nagyobb legyen a hely, azaz a hasznos helység a házban. A ház előtt van egy 4 x 3m -es kihasználatlan terasz, amire szeretnének egy télikertet. Nem…..
Ez a kijelentés hangzott el a megrendelő szájából, amikor ki érkeztünk egy helyszíni felmérésre. Mert ugyan is elege lett abból, hogy viszonylag új autójával, nem tud fedett helyen parkolni. Ezért keresett fel bennünket, hogy megoldást nyújtsunk ennek a problémának a…..
Pénz - komfort - esztétika Ez a három kifejezés a rövid összefoglalója annak, hogy miért éri meg egy panelház erkélyét beépíteni. Vegyük sorra, hogy az erkély üvegezés hogyan befolyásolja ezt a három területet az életünkben. Pénz Felesleges sallangok helyett számoljunk!…..
Egy kedves tervező kolléga kért fel minket, hogy a megrendelője által megálmodott passzívházhoz segítsünk megépíteni egy teljesen üvegből álló falat és az azt megkoronázó háromszög thermo üvegekből álló fél kupolát. Talán korábban ő is forgatta a Szép házak magazint:)…..
Az otthon melege nem csak az embereknek fontos hanem négylábú társainknak is. Sajnos számos helyen látni, hogy kertben tartott kutyák ház nélkül tengődnek, vagy csak egy ilyen-olyan deszkákból összetákolt ólakbanhúzzák meg magukat a téli hidegben. Egy-egy jobban megépített…..
Egy évtizedekkel korábban megépített télikert tulaja hívott kétségbeesetten...nem éri el a korábbi kivitelező céget, de igazán nem is bízik már bennük, ezért kér, hogyi segítsünk lebontani és átépíteni a már előregedett télikertjét. A télikert egy kis erkély…..
Mielőtt télikert vagy pergola, árnyékoló, medencefedés stb építésbe kezdünk, érdemes átgondolni, hogy milyen tényezők határozzák meg illetve befolyásolják az általunk megálmodott télikert vagy terasz beépítés árát. Természetesen első a méret. Nyilván egy 2-3…..
Magyarországon nem túl sok cég foglalkozik télikert, medencefedés, árnyékolás építéssel. Ezen cégek közül néhányan csak kiegészítésképpen foglalkoznak vele. Valójában alig néhány cég van amelyik erre a területrespecializálódott. Ezért a télikertre adott árajánlatok…..
Egy épülő gyönyörű ház koronájának megépítésére kaptunk felkérést. A ház nem messze van a jelenlegi határtól, büszkén vigyázva azt és egy szebb jövőre várva. A tervező és tulajdonos a Napot kívánta segítségül hívni, hogy fényt hozzon a dolgos mindennapokba, ezért…..
Részt vettünk egy Panel Plusz Program keretében kivitelezett télikert erkély beépítésben. Érdekes volt együtt dolgozni majdnem olyan környezetben, ahol egyszer 14-15 lakás szépült és vált sokkal takarékosabbá a hőszigetelés korszerűsítésével. A mi megrendelőnk kapott az…..
Kleopátra ékszerdoboza egy kis beépített erkély, amolyan gondolkodós-álmodozós télikert. Klasszikus esete, hogy a télikertet lakótérbővítésre is lehet használni. A tulaj hölgy már több mint negyven éve foglalkozik műtárgy kereskedelemmel és minden reggel a korábban ( 25…..
Szomorú volt ma látni egy ismereten cég által elbarmolt kupola elrepedt üvegét. Kétségbeesett tulaj telefonált egy hete, hogy a bádogos eltört egy üveget a piramis alakú üvegkupoláján. A kivitelező cég sehol, segítsünk rajta. Egyikünk járt a helyszínen még a múlt héten…..
Az elmúlt néhány napban egy 24 éves erkélybeüvegezést cseréltünk ki modern télikert erkély beüvegezésre. A kiinduló állapotunk egy acélszerkezetes, igen kezdetleges thermoplan üveges télikert volt, amelyet még 1986-ban csinált egy lakatos vállalkozó. A szerkezet még korrózió…..
Néhány napot eltöltöttünk a "Teniszpályán" Egy gyönyörű házat nevezünk így, mert teniszpálya méretű terasza van. Tartozik hozzá 3 télikert is, a ház egyik fala szinte üveg. Egyébként a kert is gyönyörűen gondozott, rendben tartott, szóval az egész ház olyan…..
A mai napunk árajánlatok készítésével indult. Ahogy számoltam ma reggel 6 db árajánlatot kell elkészítenünk közösen a titkársággal. Amikor beérkezik egy érdeklődés, legtöbbször csak néhány adat áll rendelkezésünkre, úgy mint alapterület, alapanyag elképzelés, esetleg…..
Egyik kedvenc munkám a Nagy Vörös télikert finisébe ért. Még van vele egy pici munka, de már igazán kevés. Ma felraktuk a télikert belső borításául szolgáló vörösre pácolt deszkákat. A deszkák rétegragasztott fából voltak és nagyon jól harmonizáltak a házzal, amely…..