Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grnd

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
isolde Rivaldafény, világhír 2014.11.06 14:49:41
Képzeljétek, van az apapara blog, amit olvasok (egy apuka írja, aki pszichológus is egyben, és itt tör ki belőlem a rejtett férfisovoniszta, klasszisokkal értelmesebb, mint a sok anyablog) szóval ott kinn van most, hogy szavazz rá a Goldenblogon, hát mondom, jól van szavazok,…..
marsbéli krónikák A nap vicce 2014.10.03 20:54:11
És azt a viccet ismeritek, amikor az egyszeri halandó két kisgyerekkel megy reggel nyolcra ügyet intézni az okmányirodába? Ahol pont akkor elromlik a terminál, nem lehet kártyával fizetni, ezért el kell mennie még a postára is befizetni a csekket, azzal pedig visszaballagni az…..
isolde Babablog 2014.09.20 22:46:22
Egy külön bejegyzést kell szentelnem a kis Lánynak, aki nem akar babáról olvasni, az nyugodtan kihagyhatja (de meg ne tudjam, mert megsértődöm). Nem tervezem, hogy már csak babablogot írjak, ugyanakkor a babás bejegyzéseimet olvassák és kommentelik a népek, ha bármi másról írok,…..
Ugye, megmondtam, hogy ez lesz? Nem megmondtam? Megmondtam előre hét évvel ezelőtt, hogy én leszek a blues-rock színpad előtt egyedül táncoló negyvenéves nő, és ma este az is leszek*. Fiatalabb koromban ennek az lett volna az oka, hogy nincs elég barátom, de most így 36 évesen…..
Az a baj, hogy én viszonylag jó problémamegoldó képességekkel rendelkezem és megoldásorientáltan gondolkodom, vagyis problémahelyzetben ugyan gyakran hisztizek is vagy pánikba esem, de közben (jobb napjaimon helyette) egyfolytában a lehetséges megoldásokat keresem és ez sok…..
egyszer nagyon hasonlítottam egy másik lányra. Nem volt olyan régen mint amennyire nem emlékszem. Az agyam továbblépett, reset. Amikor a szív is nyitott egy tabula rasa-t. Volt közös csíkos macska, kanapé, nyaralás, lánykérés, évek. Főztem, sütöttem süteményt. Senki el nem…..
spanodcsaja soberness 2011.11.30 03:13:00
szeretnék felmondani az életemből és interjúkra járni, hogy bejussak egy másikba, ahol csillogósabb a fapad és az új tilda swinton imagem jobban illeszkedik a linóleumhoz. És ahol van az a lift, amibe beszállok és a Gomb Benjamin Pritt nézi a hátamat. Bár néha kis rügyek nyílnak…..
A ködök napja. Ólmos szürke ég.Az ősz sír ma az álmos ködön át.Lelkembe lopja fájó dallamát,És rám borul lankasztó szürkeség.Ma fáj kinézni. Köd az ablakon.A szó nekem ma durva, színtelen.Karomra hajtom álmodó fejem,S a némaság meséit hallgatom.Lehúnyt szemem lát…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
grnd 2011.05.13 11:35:34
most bőgtem másodszor ezen a szutykon, soha többé nem akarok semmilyen hülye valóság show-t nézni, kiborító :)

amennyire nem volt szimpatikus Ádám az elején, annyira ő vált a kedvencemmé, és tényleg miatta volt érdemes nézni ezt az egész kuplerájt ... itt szeretném megjegyezni továbbá, hogy bár a Danival történő folytonos homoerotikus évődése valóban sokkoló, ezzel együtt is biztos vagyok benne, hogy a srác nemi hovatartozásával semmi baj nincs ... nem hinném, hogy bárkit le kéne buzizni azért, mert nem dug meg ország-világ szeme láttára egy ennyire olcsó, hisztérikus csajt, mint Niki ...

Danit mindig is sunyinak tartottam, és biztos vagyok benne, hogy sem ő, sem Kristóf nem lépték volna meg ugyanezt, amit Ádám ... viszont azt is tudom, hogy Ádám ezzel a húzásával többet nyert, mintha elviszi a 25 millát ... akár osztoznak, akár nem, a tapasztalatok az egész világon azt mutatják, hogy az ilyen valóság show-kban könnyen megnyer pénzeket pillanatokon belül szórják el a nyertesek, és az életük alapvetően nem változik tőle pozitív irányba :(

Pókot sokáig próbáltam menteni magamban a sanyarú gyerekkorával, hasonlókkal, de azt hiszem, alapvetően ő az a "nő", akihez egy szót sem szóltam volna az együtt töltött x alatt ... és Ádám ebben is következetes volt ... szóval minden elismerésem az övé, na :)

amúgy pedig én is Alízra tippelek ... egyrészt a Viasat ("olyan taktikus, mint Alíz") és T69 spoilereiből, másrészt egyedül ő maradt még valamennyire ép az egész csapatban :)
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Kambodzsa projekt Háziállatok 2010.10.03 15:33:30
Az új helyem egyelőre hozza az elvárásokat, kivéve, hogy a bejárat felett húzódik egy díszes légrés, amin bejönnek a szúnyogok. Egyik este egy kisebb termetű madár fogadott hazaérkezésemkor a szobában, akit nagy nehezen kitessékeltem, másnap pedig a képen látható pók. A…..