Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fwarning

55 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság mindenből divat toplistát gyártani, még abból is, amiből nem lehet, ez a hóbort pedig minket se került el, így természetesen az alább elterülő, kizárólag a Viagra szerkesztőinek meglátásait tükröző lista relevanciája is igencsak megkérdőjelezhető, akár a rajta…..
fwarning 2012.06.08 11:44:54
Sosem bírom túltenni magam azon, mennyien támogatják az új kiscsillagokat, de ez most mindegy is. Az előző héten megmutatták a versenyzők az új arcukat, kiesett az Immigrants meg az In Diretta, maradt hat, a legjobb hat, Juhász Marci, Szirota Jennifer, Quantum XXL, Mészáros János…..
hogyvolt X-faktor 2x10 - 2. döntő 2011.10.24 09:00:00
Ez már a 2. X-faktor döntő, ami érdekes módon úgy alakult, mint egy jobb fajta hullámvasút: rengeteg lejtővel, kanyarral, meredekkel, halálfélelemmel, mélyponttal, emelkedéssel, sikoltozással és sírással, de ne menjünk annyira előre. Kezdjük Nórival, aki ma már értékelhető…..
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..
Ady Endre - Az ős kajánBibor-palásban jött Keletről A rímek ősi hajnalán. Jött boros kedvvel, paripásan, Zeneszerszámmal, dalosan És mellém ült le ős Kaján. Duhaj legény, fülembe nótáz, Iszunk, iszunk s én hallgatom. Piros hajnalok hosszú sorban Suhannak el és részegen…..
A csúcson. 1992.Lefelé. 1995.A völgyben. 1998.Halál. 2002. kb. április 5.   ..
 ..
Gyorsabb net esetén jobb minőségben = HQ ON ..
SZTK-szemüveg+gombafej=angol tucatszarzene (Oasis és társai környéke).Ja, hogy ez amerikai?..
"Minden ember színes bőrű. Különben nem látszana."  ..
Most pár napra elhallgatunk. Nem baj? Nem? Igen? Nyitás karácsony után. A többtízezer horti érdeklődőt mind-mind visszavárjuk!Ugyanez Latinovits Zoltán előadásában...
Szárnyal a rengeteg, hajában a Hold ül,fénye az ablakom, takarómon rezdüla csillagos égbolt, éji kerék járkörbe a ház fölött, százezer év márelmúlt és alszom és álmodom egyre,zakatol a vaskocsi fel a palahegyre.Át a mezőkön, túl a kaszálónfutnak a felhők, száll a…..
 Spanyolország - Santiago de Compostela..