Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atom_75

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valójában mindent megtudhatott, ha sikerült végignéznie mai Totalcar-mozinkat, van azonban valami, ami nyomja a lelkem, engedtessék meg, hogy elmondjam. Az Origós Gulyás Petivel bandukoltunk az autó felé (hivatalosan mi ketten vettünk részt a rekordkísérletben), reménykedve, hogy az…..
Atom_75 2010.10.03 21:12:31
@streetsta: Bármilyen infót kapott is, ne ilyen stílusban mondja el amit gondol.
Atom_75 2010.10.03 21:59:22
@streetsta: Te kötekszel velem? Miért is bonyolódsz ebbe bele? Ki is vagy?
Nem emlékszem valaki kifogásolta-e a stílust, én lekezelőnek és kioktatónak tartom.
De azt majd megbeszélem ommmal, sztem nem szorul rá hogy védd.
Atom_75 2010.10.05 14:08:36
@ommm: Remélem legbelül azért érzed már, hogy nem volt ez korrekt és gőgösségből próbálsz a féligazságaidba kapaszkodni...
Utolsó hozzászólásod gondolatai sorrendjében reagálnék még utoljára.

- Amikor átvettük a nyereményünk, az MMH egyértelműen megmondta, hogy annyi keret maradt, amiből a regdíjunkat tudják állni. Ezek után fel sem merült, hogy kuncsorognunk kéne. Meg nem is olyan a viszony, hogy ha van azt mondják nincs és ha nyafogunk akkor mégis adnak. Meg aztán felnőtt emberek vagyunk.

- nem volt célunk, hogy mindenáron részt vegyünk. Nem kezdtünk gyűjtésbe kéregetésbe. Részemről nem a pénz hiánya döntötte el a kérdést.
Bár egyéni szoc probléma, de az autóm módosítva van, 100 oktános benzinre van programozva (ha mást tankolok, ismét újíthatom fel, kösz nem!), autópályán számoljunk 8 literes fogyasztással, de szerintem nem jövök ki annyiból. Így 80-90 ezer körül megvan csak a benzin. Ehhez jön autópályadíj, szállás, kaja. Nem hiszem, hogy gram elvetemült számot mondott, sőt én 150eFt-t számoltam.

- Nem gram aki helyben jár, és szerintem egyáltalán nem vagytok, (vélelmezem nem is lesztek) barátok. Bizonyára elkerülte figyelmedet, egy korábbi bejegyzésem (2010.10.03. 18:38:42) amiben leírtam, hogy L_E_M_O_N_D_T_A_M a részvételt a rendezvényt megelőző hétfői napon! Választ is kaptam, nyilván olvasták. Sőt, még az is leszűrhető volt az írásomból, hogy várhatóan nem megy a klubból senki.
Ha te ennek ellenére más infót kaptál, az ismét egy remek példája annak, hogy hiba ítélkezni a másik fél megkérdezése nélkül. Az újságíráshoz nem értek, de a korrektséghez talán még a te értékrended szerint is hozzátartozik ez. Vagy tévedek?
A komment után továbbítom neked a levelet.

- Ha "csupán tényként közölted" volna, sztem semmi hasonló reakciót nem kaptál volna. Pont azért volt ilyen heves sokunk válasza, mert nem tényeket közöltél, hanem hangulatot próbáltál kelteni! Sikerült is. Gratulálok!