Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robie3

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reckl Amál blogja Féltestvérek 2010.05.09 15:22:34
2004. december 5-én nemmel szavaztam. Elérkezett az idő, hogy elmondjam, miért.Nem a határontúliakkal szembeni ellenszenvem miatt. Semmi különöset nem érzek a nem Magyarországon élő magyar emberek iránt, ahogy belföldiek sem egy halmaz.A legendás 23 millió román sem rémisztett…..
Amikor először láttam ezt leírva, azt hittem csak elolvastam valamit. De aztán kiderült, hogy nem erről van szó, hanem arról, hogy akadt egy őrült, aki ezt valóban célul tűzte ki maga elé. Na de ne rohanjunk ennyire előre. A történet ugyanis 1960-ban kezdődik, amikor az űrverseny…..
robie3 2010.03.30 13:17:01
@Fenevad: köszi, biztos nem volt unalmas 5 perc :P
„Miért aszexuális egy ilyen pasi??” – kérdi kétségbeesetten következő versenyzőnk, aki nemrég megismert egy csodálatos legényt, akit a humuszos tofu jobban izgat, mint a szex. Pedig a lány fülig beleesik, és a srác még csak nem is gondol többre barátságnál:…..
Laci leveléből jól látszik, hogy nem mindig történnek a valóságban úgy a dolgok, mint ahogyan azt elképzeljük. Csak az adott helyzetben derül ki, hogy reagálunk. Persze biztos lesz most is olyan, aki szerint hülye a posztoló, mert a földbe gyökerezett a lába ahelyett, hogy elugrott…..
Az elmúlt években többször felvetődött, hogy az egyes vidékeken lassan össznépi problémává váló elhízás milyen problémákat tud okozni a közösségi közlkedésben. Mivel a közösségi közlekedés székeit, legyen szó repülőről, vagy trolibuszról, jellemzően átlagos…..
robie3 2009.08.30 16:09:55
Az újbudai képviselőtestület szerdai, alkoholtilalmat bevezető rendelete után további intézkedéseket tervez bevezetni a kerületben. Mint ismeretes, csütörtök óta a XI. kerületben sem tarthatnak nyitva éjjel azok a boltok, amelyek alkoholt is árulnak. A polgármester ugyanakkor…..
A Survivor című valóságshow töretlen népszerűsége többek között annak az egyszerű tényezőnek köszönhető, hogy akadnak közöttünk olyanok, akik nagyon szeretnek otthonuk melegében üldögélve mások kínlódásán szórakozni, vajon megeszi-e a nyers birkaagyvelőt Mike, ha…..