Regisztráció Blogot indítok
Adatok
big agnes

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szolgálati közlemény - Felhívás -Játék Mindannyiunk által szeretett Szakítósblogunk hosszú hónapok óta készül arra, hogy meghódítsa a Világ Összes Megört Szívét: In English.  Csak itt, csak most, csak nektek eláruljuk, hogy már megvan a wordpresses blogunk is, aminek…..
Subba Sajtosat vagy túrósat? 2008.03.26 19:46:57
A szokásos unalmas/mulatságos/felháborító (nem kívánt törlendő) public pr0n, kis hazai ízzel. Szigorúan 18 éven felülieknek kattintható csak a link...
Kezdjük az egész héten át tervbe vett Battlestar Galactica-hype-ot rögtön egy Katee Sackhoff interjúval, amiben a sorozat űberfasza pilótáját alakító szőkecsaj elmesélt sok mindent a negyedik évadról, a karakteréről, annak múltjáról és jövőjéről. Az információk az…..
A TV2 nem túl jól sikerült legújabb tehetségkutató produkciójával kapcsolatban mindent megpróbált elkövetni, hogy az sikeres legyen, kivéve azt az alapvető dolgot, hogy jó műsort csináljon. Átlagos bűvész trükkök mellett megpróbálta azt a kelléket is felvonultatni, ami…..
    Először is leborulok a kommentelők kedvessége előtt: a Homáron és a Cukiságon közzétett felhívásomra, miszerint nevet keresek a család új szálkás leánytacskójának, több mint 520 hozzászólás érkezett, ami ennél jóval több nevet takar, hiszen volt, aki…..
w A béka visszanyal 2007.11.12 10:00:00
Fülön csípték Kóka Jánost, hogy a fair play közepette feketemunkásokkal építi hatszintes otthonát. Már-már népmesei fordulat. Aki magának vermet ás. Ám a népmesékben nincsenek ügyvédek, se jog, és pláne nincs adómorál. Még szerencse, hogy már készülnek az új mesék.…..
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..
Péter nem tartja magát az építőiparról jót vagy semmit iratlan törvényhez, sőt azt tanácsolja új lakást vásárlóknak, óvakodjanak a GB Európa Ingatlantól. Neki például nem óhajtják visszafizetni a pénzét, annak ellenére, hogy lassan fél éve csúszik lakása átadása, az…..
big agnes 2007.11.08 22:47:51
Sok helyütt javában szedik még a szőlőt a világ legjobb borvidékén, de már látszik, a pincészetek zömében kivételes minőségű 2007-es borok készülhetnek. Szépen beérett a gyümölcs, aszúszemben sem volt hiány – mi kell még? Ahogy tavaly, úgy az idén is elkészítette…..
Bár a Monty Python idején még Angliában is rongyosra kellett koptatnia a száját az embernek, hogy bármit elérjen, azóta változott a helyzet. A nemrég vázolt Erste-féle kártyaigénylési módszer például a szigetországban így néz ki:Anglia, 2007 szeptember 27, delutan negyed egy: a…..
Lehet, hogy a szaporodó syrah-rajongók nem mind tudják, hogy van a közelükben egy abszolút bomba – ráadásul ahhoz képest, hogy mit tud, bagóért. V. Proffal karöltve megittunk eddig fél kartonnal belőle, és most – N. Prof. közreműködésével, hiába, a doktorok csapatostul…..
big agnes 2007.11.06 16:08:13
A tokajiak nemcsak tüntetnek és az Indexnek nyilatkoznak mostanában, mármint a szerencsi erőmű-beruházás miatt, hanem levelet is írtak. Magának a miniszterelnöknek. A levél nyílt, úgyhogy ezt mi most teljes terjedelmében közöljük. Olvassák el mindannyian.Nyílt levél Gyurcsány…..
Korrektorblog Mintegy 5467,32 2007.10.18 13:48:00
From: újságíróHadd kérdezzem már meg, mi a túróért ragaszkodunk mi a betűvel leirt számokhoz (lásd ami sajtó, ami viszont ebben a kérdése valahogy mégsem etalon ZsB és UP szerint sem). A számok sokkal egyértelműbbek, sokkal átláthatóbbak, egyszerűbb összehasonlítani,…..
Tévénézők bizonyára észlelték már, hogy lesz egy Pókerarc című vetélkedő az RTL-en, aminek semmi köze a kártyához. Póker és arc témakörben viszont már született több zseniális reklám az amerikai Full Tilt Poker jóvoltából, ahogy azt a Posztó blog is megénekelte.…..
Már-már direktbe drága olvasóinknak írt slágert a népszerű hiphop együttes, miszerint a Bëlga. A Boros című dalban minimum hat ismert alkotó munkásságának állítanak verbális emléket – Németh Attilától Frittmannékon, a százpontos Áts Károlyon, Bock Valéron és Gere…..
big agnes 2007.10.17 20:29:59
A New Jerseyben található Crystal Springs szabadidő központ tulajdonosa, Gene Mulvihill 50 000 palackos borgyűjteménnyel rendelkezik. Érthető módon megfordult a fejében, hogy milyen jó volna a palackok fölnyitása nélkül tudni, melyik oxidált vagy éppen dugós. Mivel a cashflow…..
w Szofi a vérzivatarban 2007.10.08 08:00:00
Nyilasok 1956-ban? Bizony, volt olyan is. De nemcsak olyan...
Igazából le sem hoznánk Sanyi mediamarktos csereküzdelemét, annyi ilyet látott már a Homár, de Piroska megírta, hogy működik ugyanez Németországban, és így egymás mellett (alatt) elég jól megfigyelhetők a különbségek: Szeptember 13-án, csütörtökön vettünk egy…..
comment:com Robbantott a Hivatal 2007.09.30 10:27:00
Várható volt, hogy a hét második felében lesznek érdekes eredmények, és a tévézés szempontjából messze legfontosabb csütörtöki nap hozta is a várakozásokat, a Helyszínelők megverte a Grace klinikát (lesz ezt még így sem), de számunkra a legnagyobb szenzáció mindenképpen a…..
    Ahogy azt ígértem visszatértünk a snooker oly göröngyös, ám mégis gyönyörű útjaira. A saját térképemet nézegetve azt vettem észre, hogy a legközelebbi megálló ezen az úton a Pot Black Cup lesz. Ezt az állomást jó lenne Október 6-ig elérni, hiszen ekkor…..
big agnes 2007.10.02 00:37:48
Webisztán A nagy Apple lufi 2007.09.26 13:53:00
Kezdjük mindjárt azzal a nem mellékes körülménnyel, hogy a Mac piaci részesedése friss adatok szerint 3, azaz három százalék. A cég, fénykorában, azaz 1984-ben 14 százalékos piaci részesedést tudott felmutatni. Nem hangzik túl jól, nemigaz? Azóta azonban a számtech piac…..
Vastagbőr Hülyepicsák 2007.09.26 14:36:00
Két műsor alatt sikerült a megtalálnom a legellenszenvesebb szereplőmet az Aktmodell című műsorból( hétköznap,22:00 Cool), pedig elég erős volt a mezőny...a videó magáért beszél. ..
Hétfőn megvolt a Hősök premierje, és hozta is szépen a várt számokat, 12 millió nézővel nagyon is jó helyen van a sorban, habár arra esélye sem volt, hogy a számunkra érthetetlenül népszerű táncikálós realityt befogja: a Dancing with the Stars brutális, 20 milliós…..
Nem mintha hiányzott volna, hogy Orosz Józsi hétfőn nem csókolt kezet Veres Jánosnak, és aztán a karján végighaladva nem nyalt bele a fülébe, de azért érdekes, hogy a Magyar Televízió miért éppen most kezdte el baszogatni az európai értelemben vett modern tujákkal és…..
big agnes 2007.09.26 14:17:04