Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lesz arom

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
lesz arom 2010.10.22 06:15:41
KecskeDotyinak!!!

Leszarom® Tabletta
www.leszarom.com/

KIVESZED -BEVESZED
és te nyertél!!!
 Védelmi rendszer  A Leszarábia Holvédség feladata: Leszarábia szuverenitásának és területi épségének vélelme. Hozzájárulás a NATOSZ kollektív védelmének vélelméhez.A Leszarábia Holvédség létszáma (teljes személyi állománya): teljes.…..
KözingoványLeszarábia közingoványi területi beosztásának két fő szintje van. A területi szinten a 19 terra és a főváros (Odabass) található, míg a helyi szinten több ezer város és község. A települések közül több mint 300 város, a többi község. A városok közé…..
Törvényhozás Leszarábia államformája tarha. A hatályos leszarábiai Tarha Charta a leggyakrabban változó törekvény. A Tarha Charta módosítása  új kormány esetén kötelező, évközben pedig egyéni érdekek alapján folyamatosan indítványozható. A Leszarábia Tarha…..
LESZARÁBIA TERMÉSZETFÖLDRAJZA 2010.10.03 15:42:00
Általános   Leszarábia területének nagy része, a béka seggének emelt szintű verziója- lásd 200 méternél alacsonyabb tengerszint - fölötti magasságon fekszik. Noha Leszarábiában számos hegység terül el, a 300 méteres magasságot meghaladó kiemelkedések csak…..
LESZARÁBIA  nagyjából Európa közepén helyezkedik el, a Kárpát-medencében. Területe, valamivel több mint 93 000 négyzetkilométer, amivel az országok méret szerinti rangsorában a középmezőnyben található. Kísérteties módon a Magyarországnak nevezett ország…..