Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Humor Gyuszi

35 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vicckirály Vicces svéd kutatók 2010.11.30 15:37:00
A folyadékkromatográfián alapuló kutatás-fejlesztés önmagában is elég izgalmas lehet, de az ilyesmivel foglalkozó svéd vállalatnál néhány kolléga úgy gondolta, hogy nem árt egy bombasztikus poénnal feldobni a hófehér hétköznapokat. A tmk műhelyben talált tartályból némi…..
vicckirály Irodai Rube Goldberg 2010.11.26 09:37:00
 A Rube Goldberg masinériákra könnyen rá lehet kattanni. A vicces mechanikus láncreakció leegyszerűsítve úgy működik, mint a dominósor, amit meglöksz az elején, és a tévé főműsoridőben közvetíti Liluval. A névadó képregényrajzoló mérnök a XX. század elején olyan…..
Az élet valamiért mindig úgy hozza, hogy a mi nélkülözhetetlen, pótolhatatlan, és az egész cég működését alapjaiban biztosító pozíciónk fontosságát a menedzsment alig ismeri el. Állandóan bizonyítanunk kell, szemben Egonnal, aki sokszor hónapokig a ceruzát sem emeli meg, és…..
Ismerős a szituáció, amikor a második órába forduló mítingen az ember képregényrajzolásba fog, ahol az Alien vs. Predator szereplői a marketingigazgató és a projektiroda vezetőjének arcával egy végső csatában kitépik egymás végtagjait, miközben a szövegbubikban csak annyit…..
vicckirály Felmondok! 2010.11.19 16:55:00
Emberünknek elege lett. Elég viccesen osztja meg kollégáival, hogy kilép. Néhányan jól szórakoznak, de Pablo például az első asztalnál olyan nyugalommal fogyasztja a show alatt a burritóját, mintha a dolog mindennapos lenne. A film alatt amúgy egy pillanatra látszik, melyik ipari…..
vicckirály Olvasóink befüveztek 2010.11.18 16:33:00
A füvesített billentyűzetes poén több irodában is szárba szökött, most éppen Labi küldte el a Nou Camp gyepére ugyan még nem emlékeztető, de mindenképpen füves klaviját,illetve Igor is megosztotta velünk a kollégájának készült kulabás billentyűzet komplex multimédiás…..
vicckirály Gyilkos tűzőgép 2010.11.17 17:25:00
Ilyesmit kitalálni tényleg csak heccgyártásban megbomlott aggyal és nagyon unalmas munkakörrel lehet. Emberünk azt mutatja be, hogyan lehet frászt hozni gyanútlan asszisztensekre egy gyilkos tűzőgéppel. A móka csattanójaként a frissen fénymásolt szerződést szíven szúrja a…..
Az irodai lét egyik nélkülözhetetlen kelléke a bűn rossz kávé, saját bögréből. Semmi nem tudja úgy feldühíteni az amúgy átlagon felüli sztressztűrésre trenírozott korporet-katonákat, mint a bögréjük eltűnése. Takinénik százai csuklanak reggel 9 és 10 között, miközben…..
vicckirály Zselébe zárt egér 2010.11.15 16:13:00
Az amerikaiaknak eleve van valami fura kattanásuk a Jelloval kapcsolatban. A zselatin alapú desszertek királya már több mint száz éve stabil kedvenc, a brand ezalatt úgy összefort az alaptermékkel, mint ahogy a Kleenex maga lett a papírzsebkendő, vagy ahogy márkanévből igévé alakult…..
vicckirály Sokkoló poén 2010.11.12 13:57:00
Az árammal nem játszunk.  ..
vicckirály Halak a ballonban 2010.11.11 09:45:00
A vizesballonos irodai poénokra azóta ki vagyunk éhezve, mióta felidéztük a Halálos fegyver körkörös vizesballonrúgó poénját, de még nemzetközi szinten sem találtunk vállalhatót.Igor munkahelyi kollektívája - akik lassan látatlanban megkaphatják a legviccesebb vállalati…..
vicckirály Sonic office 2010.11.10 09:59:00
Abban talán egyetérthetünk, hogy a Sonic minden idők egyik legértelmetlenebb, de legaddiktívabb, és legviccesebb játéka. De abban biztos, hogy a Sega, a játék fejlesztőcége vicces munkahely. Hogyan is lehetne komolyan venni egy kék sünt, aki gyűrűket, meg mindenféle biszbaszokat…..
A füvesített billentyűzetes bejegyzésünkben kértünk további bizonyító erejű képeket, Igor küldött is egyet, sőtmegfejelte egy másikkal, ahol a klaviatúra és a scrabble házasságából született poént láthatunk.Ki lehet ennél többet is hozni egy klaviatúrából? ..
Sokan nem bánnák, ha hétfőn arra érnének be a munkahelyükre, hogy nem találják az irodájukat. Nyilván ettől nem lenne kevesebb a munka, manapság egy notebookkal már az ebédlő sarkából is lehet dolgozni, de legalább jópofán indulna a hét. Mint Chrissnek.   Ha csak egy…..
A billentyűzetből kinövő fű klasszikus irodai átverésnek számít, rengeteg helyen lehet róla olvasni a weben, mégsem találkoztunk még olyannal, aki vette volna a fáratságot, hogy gyepesítse a szabadságon lévő kolléga klaviatúráját. Eddig.Informatikus barátunk, Zoli…..
vicckirály Vicces szlovénok 2010.11.03 16:37:03
A szlovén kollégáknak nem egy kutyaólnyi irodát kellett becsomagolniuk, mint amerikai példaképeiknek, hogy az átverésvideó-rajongó főnököt lenyűgözzék, igaz volt is rá idejük, míg az Kubában süttette a hasát. A végén a megviccelt valószínűleg büszke is lett rá, hogy a…..
Steve, az idegeskedő főnök beosztottjai szerint annyira béna, hogy még a számítógépét sem képes bekapcsolni. Az asztali lámpával, a ventillátorral, a rádióval, és a telefonnal is meggyűlik a baja. Ráadásul még Angie, a titkárnő sem segít neki. Fel is húzza magát rendesen,…..
A tegnapi gonosz átverős kütyük nem feltétlenül kellenek ahhoz, hogy a kollégák eljussanak arra a szintre, hogy legszívesebben törnének-zúznának. Állandó készenlétben álló munkahelyi pschichológus viszont elég kevés cégnél van, így aztán egyeseknél kikattanhat az a…..
A vicceskedés szélsőséges fajtája az, mikor kollégánkat az őrületbe kergetjük és csak közvetlenül az idegösszeomlása előtt veregetjük hátba, hogy nyugi öreg, csak megvicceltelek. Nem biztos, hogy nevetni fog, sőt jó eséllyel elküld bennünket a francba, de az ilyen poén nem…..
Jó poénnak indul, aztán rosszul sül el. A munkahelyi vicc is lehet ilyen, a következményei viszont súlyosabbak, mint amikor baráti körben lövünk túl a célon. Összegyűjtöttünk néhány megtörtént(nek mondott) esetet. 1. Kiraboltak, főnök! Egy divatüzlet alkalmazottja, Sitra…..
A Fülöp-szigeteki Cebu City főpénztárnoka sajátos módon próbálja rávenni a tartomány vállalkozóit, hogy mosolyogva fizessék be adóikat, miközben az adóellenőrök is jól szórakoznak. Ofelia Oliva asszony hétfőnként munkatársaival együtt táncol a hivatal előcsarnokában,…..
Az iroda-átrendezéses vicc a hobbibarkács kollégák kedvence. Körülöttem nem ilyenek ülnek, a minap csak a fülhallgatóm lógott négy méter magasból, meg néha coming outolok a céges levelezőlistán a lockolatlanul magára hagyott gépemről.Igazán példát vehetnének a srácok Sam…..
Az új esélyegyenlőségi törvény egy csapásra véget vethet a zaftos irodai poénoknak. A hamarosan életbe lépő szabályozás alapján a munkahelyén vélt vagy valós sérelemnek kitett kolléga akkor is beperelheti saját cégét, ha egy munkatársa akár távollétében tett olyan…..
A legaljasabb munkahelyi viccek egyike, mikor a gyakorlatilag gépjárműjével élettársi kapcsolatban élő, férfiidentitását a kocsijában megtaláló autós kollégán csattan a poénostor. Az ilyen figura viszi autózni első randin a csajokat, és gyűjti bőrmappában a befizetett…..
A munkahelyi viccek az amerikai szakértők szerint oldják a stresszt, erősítik a csapatszellemet, jótékonyan hatnak a feszültségekkel teli munkakapcsolatokra, és elősegítik a még hatékonyabb cégen belüli kommunikációt. Nyilván nem kell hozzá munkapszichológusnak lennünk, hogy…..