Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luzso

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap kicsit bele másztam az internet pöcegödrébe és bulvár cikkeket olvastam. Nem sűrűn csinálok ilyesmit, de olykor túl sokáig van a telefon a kezemben. Ezzel párhuzamban imádom a sport minden fajtáját főleg a küzdősportokat. Azonban most egy hazai úszó fenomén magánéleti szennyeséről…..
Luzso 2018.05.26 16:14:50
Ez a csodálatos masina itt baloldalt lehetne akár egy bányászrobot is a Pirx kapitány kalandjai című tévésorozatból, de valójában egy videojáték. Vagy még nem az – most el lehetne vitatkozni a videojáték definícióján –, a lényeg, hogy emberek játszottak vele, miután…..
  Münchenben jártunk, de nem Bundesliga-meccsen. Bajor virslit toltunk az arcunkba, de nem a négy torony árnyékában. Mégis mit kerestünk ott? Öregedtünk egy kicsit dobozos Fordokban.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Luzso 2009.06.01 21:16:24
@intruder66: Halihóóóó. A Connect ékszíjtárcsa letörését kihagytad... :(
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..