Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leskovics

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen mindegy mit gondolok Botka Lászlóról. Gyurcsány-ellenessége szimpatikus is lehetne, ha hitelesnek tartanám. Balos fordulata szimpatikus is lehetne, ha hitelesnek tartanám. Éppen ezért sorozatos bénázásait sajnálhatnám is, de tulajdonképpen sosem hittem benne. Az ellene indított támadást…..
Leskovics 2017.10.03 11:45:05
@iii: Szerintem a leírtakkal összecseng a kép és a Botka az aki nekünk háttal ül.
Leskovics 2017.10.03 11:55:51
@iii: Megfojtanák egymást egy kanál vízben attól. A kezdet kezdetén megüzente mindenkinek az akolban hogyan kell viselkedni és jaj annak aki mást gondol. Ez megy a Fideszben is, csak ott nem egy szinte az ismeretlenségből előrángatott valaki viszi ezt az irányvonalat hanem aki évtizedek alatt alakította ki ezt a struktúrát. Botka talán megkérdezhette volna a hatalmasokat hogy most ezt így és itt lehet-e? Lekuporodnak-e a lábaihoz az erős emberek vagy esetleg teret kell engedjen az ő gondolataiknak is. De nem tette, mert ebben a közegben szerzett történelmi tapasztalatai arra tanították, hogy nem kell együttműködni senkivel csak a szavak szintjén, valójában azonban el kell törni a felfelé kapaszkodó kezeket.
Leskovics 2017.10.03 12:30:23
@iii: A Rákosista jelzőt a viselkedésére értettem, nem jól fogalmaztam valóban. Abban viszont biztos vagyok, hogy mint Rákosi a Szovjetunióból, Ő majd vidékről fúrja a nagypolitikát a jövőben. Szanyi éleslátással jelezte ezt azonnal és azt gondolom igaza volt. Győzni most esélyük sem lesz, a jövőben pedig csak akkor ha nem egy olyan embert ültetnek le az asztalhoz aki felzabálja mindenki elől a kaját. Ez nem kelt szimpátiát senkiben, sőt bélyeget éget az egész társulatra. Többre mennének egy szerethető karakterrel, de mikor láttunk tőlük ilyet utoljára? Ilyenek náluk nincsenek. A retorikájukból is csak a gyűlölet és a fortyogó düh sugárzik. A napokban nevezték újra ellenségnek egy interjúban a jobboldalt. Az ilyen nyilatkozatoktól nem fognak tömegek átszavazni az ellenségnek tekintettek közül. Mi volt az utolsó jelentős gesztusuk a társadalom felé és az mikor volt? Mitől őszinte a Botka? Kb. annyira tűnik őszintének, hogy Ő is vezethetne egy újabb gyalázatosan arcpirító éhségmenetet. Vezetőképes? Max egy hadifogolytábort tudna vezetni egy MSZMP-s kézikönyvből magáévá tett tudás alapján.