Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atttttti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónknak egyáltalán nincsenek fizetési nehézségei, mégsem boldogul könnyen a bankokkal.A történetem kicsit más, mint a többi poszt, mert igazából nem vagyok károsult, de hitelek kapcsán volt problémám a bankokkal.1.Pár évvel ezelőtt építkezéshez kaptam munkáltatói…..
atttttti 2010.10.09 18:47:55
A posztot én írtam. Néhány észrevétel:

1. Ki mondta, hogy egyszerű volt a munkáltatói hitelt és a banki hitelt összeegyeztetni? :) Nem volt egyszerű! Sőt!
A munkáltató azt mondta, ha a bank engedi és viszek róla papírt, a bank azt mondta, ha a munkáltató engedik és viszek róla papírt. Felmerült bennem, hogy mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás. Aztán nagy nehezen rá vettem a banki ügyintézőt, hogy beszéljen az én saját mobiltelefonomon, az én költségemre a munkáltatóm ügyintézőjével. Ők aztán letárgyalták az eljárásrendet.
De sikerült.

2. Elhiszem, hogy az a 6 ezer Ft a bank részéről még jogos követelés volt. És azt is, hogy utólag jöttek rá és kérték. Viszont az ordenáré hangvételű levelük kiakasztott.

3. De amúgy is a hitel felvételbe x éve nagyjából beleőszültem. Bementem, megkérdeztem, hogy mi a menetrend. Elmondták, kiadtak egy paksaméta papírt, töltsem ki, igazolás innen, onnan, adásvételi szerződés csatolva, miegymás. Na meg ilyen olyan amolyan költségek.
Aztán ahogy bementem a bankba vittem be a papírokat, mindig kiderült, hogy ja még ezt is, azt is töltsem ki. A csúcs az volt, amikor az X Bank Zrt ügyintézője az X Bank Építő Rt-től (tehát X Bank leányvállalata) igazolást kért, hogy nem állnak felszámolás, végelszámolás alatt.
Aztán kiderült, hogy még erre arra amarra kéne fizetni.

Ahány ügyintézőnél voltam, mindnek volt még új ötlete, űrlapja. Egyszer megkérdeztem, hogy mindezt miért nem lehetett volna egyszerre az elején kiadni? Miért nem lehetett egyszerre megmondani, hogy ez mivel is jár? Isten bizony felvettem volna a hitelt, mert anélkül nem tudom megvenni a lakást. Talán nem akartak egyszerre sokkolni?

De nem akarok sokat panaszkodni, mert végül is a banknál eddig mindent sikerült elintéznem. Ha nem is egyszerűen. Végül is így jár, akinek nincs elég pénze, 100 % önerőből lakást venni.
Praxis A CT baromi drága 2010.04.25 07:00:00
Sziasztok!A történetem nem horrorisztikus, illetve csak egy kicsit, de a vége happy end, amit nem az egyetemi klinika fül-orr-gégészetének köszönhetek, hanem egy maszek dokinak és tanítványának.Éveken át rengeteget szenvedtem télen. Illetve komoly tünet egyszer sem volt, kis…..
atttttti 2010.04.26 10:39:23
@Irise:

Attól vagyok boldog, hogy kiderült korábban évekig miért szenvedtem. A CT által adott képek alapján pedig nem sokkal később megműtöttek endoszkóppal. Azóta semmi bajom, a kisebb megfázásból hipp hopp kigyógyulok.
atttttti 2010.04.26 10:51:40
@atttttti:

A CT amúgy nem csupán az orrsövényfedülést állapította meg, hanem még mást is, amit nem részleteznék. A CD-t meg nem tudom ide mellékelni.
A tény: a CT vizsgálat igazolta, hogy kell szükséges a műtét.

Amúgy tényleg az endoszkópos vizsgálat sem fáklyásmenet, de ezerszer elviselhetőbb mint a lumbálás. És ahogy olvastam itt ezen kívül is van még hatékony és fájdalommentes kezelési mód.
atttttti 2010.04.26 20:29:16
@adamantium:

A lumbálást és az arcüregfelszúrásr használt kifejezést keverem. bocs.

A CT-t természetesen ki kellett fizetni. A maszek doki azt mondta nem tud tb-s CT-re beutalni.
Állítólag valami kíméletes módszer, ami a szokásos ct terhelésének töredékével bombázzák az embert és állítólag sokkal részletesebb.