Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cinemagyar.hu

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közösségi háló / The Social NetworkÍrta: Balázs Ádám Samu | 2010 november 17  Háló a vásznon Az embernek lassan két személyisége lesz, egy valós off – és egy virtuális online identitása. Már rég nem arról szólnak a viták, hogy az írott…..
Cinemagyar.hu - Moziról. Magyarul. Filmkritika - Új Sorozatok rovat! Klikk ide: http://cinemagyar.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=8&Itemid=29Kellemes böngészést kívánunk!..
"Ninjas. Damn!" - mondja egy fickó előzetesben. Hát igen, nem igazán voltak hozzászokva a városkában a tetőkön mászkáló nindzsákhoz. A történet főhőse egy bérgyilkos (Born in the Battlefield - recsegi egy hang az előzetesben), aki egy munka végrehajtását megtagadja…..
Cinemagyar.hu 2010.10.03 07:39:27
Hamarosan új rovatunk indul a Tv-sorozatokról!Cinemagyar.hu - Moziról. Magyarul. ..
Írta: BECK ANDREAMielőtt elmentem megnézni a Túlvilágot, tartottam egy maratoni Resident Evil napot. Napközben megnéztem az első három részt, majd este a moziban a negyediket. De igazából ez olyan, mint egy sorozat. Na jó megnézek még egy részt... Nem sok film van ami megél négy…..
Írta: SZALKAI EVELIN  Ezek a franciák bizony tudnak valamit! A filmjeiknek mindig van egyfajta különös, magával ragadó hangulata, ami nem ereszti a nézőt. Valami bűbáj bujkálhat bennük, akárcsak Luc Besson XX. század eleji Franciaországában is. Az úrral szemben pedig azt…..