Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pirítottbikaboka

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdésekre a válaszokat igyekszünk megtudni a BKK-tól, de vajon ön hogy érzi, jogos felháborodás vagy eltúlzott panasz olvasónk levele? Szavazzon!  Sziasztok! Úgy gondoltam elküldöm ezt nektek is, legyen min csámcsogni.  Budapesten a metrón kívül nem lehet olyan…..
Ha érdekelnek az autók, biztos te is belefutottál már a Discovery Channel Autókerekedők című műsorába. Ebben Mike a kereskedő, és Edd, az ex-topgeares szerelő részről-részre megvesznek, rendbe pofoznak majd eladnak egy klasszikus típust. Felmerültek benned kérdések az autókkal…..
TComment Erősek vagyunk? 2014.01.31 09:40:02
A nagydarab orosznak sikerült, de tényleg akkora nagy teljesítmény, vagy egyszerű kis tornagyakorlat? Hívtunk profit és kipróbáltuk! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
pirítottbikaboka 2014.01.31 14:32:09
Nem is gondoltam, hogy már több mint hét éve nem kering a Móricz Zsigmond körtér környéki utcákban a 6-os villamos. Hajnal Gergely a bezárás előtt videózta körbe a Siroki utca - Váli utca - Körtér hurokvágányt, és engem kért meg, hogy youtube filmecskét vágjak belőle. Azt…..
HamPLÓ Budapest a metrók előtt 2013.09.18 16:00:00
A metró 1970-es megindulása - illetve a kelet-nyugati vonal második szakaszának '72-es átadása - óriási változásokat okozott Budapest tömegközlekedésében. Geoffrey Tribe szerencsére még '69 nyarán járt itt, így meg tudott örökíteni néhány olyan életképet, ami a hozzám hasonlóan később születetteknek…..
pirítottbikaboka 2013.09.19 21:26:41
@Hamster: Örülök, és nagyon tetszenek ezek a bejegyzések. Így láthatom hogy miből maradtam ki a fiatal korom miatt.
pirítottbikaboka 2013.09.19 21:43:43
@SomiTomi: Ez akkor volt jó mikor elkezdet ömleni az eső, és akadás miatt nem lehetett őket felhúzni.
A nagykörúti bicikliút kérdése kapcsán kialakult televíziós vitára válaszol a Magyar Kerékpárosklub. A kérdéses beszélgetés itt látható: A Magyar Kerékpárosklub Elnöksége az MTV 2013. szeptember 5-i reggeli műsorában el nem hangzott kérdésekre ezúton válaszol 2013.…..
A Totalcar TV nyári, szezonzáró műsorára nagyon büszkék vagyunk, így is engedjük a nagyvilágba: a gyermek felnőtt, elengedtük a kezét. Képi világunkat az OMG Visuals zseniális munkatársai (nem mellesleg kitűnő cimboráink) vették kezelésbe és sokszor mi is csak néztünk, mint…..