Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakneezek

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Hé, paraszt! 2007.11.18 07:44:04
  A Takarékszövetkezet a vidék bankja. Kik is élnek vidéken? Ja, hát parasztok.   ..
Gratulálunk annak a kedves tahónak, aki mintegy 5 nappal az átadása után lefejelte a Nyugati pályaudvar esélyegyenlítő liftjét. Til szúrta ki az értelmetlen vandálkodást, egy perc néma csend.Előtte: Utána:Mit mond erre a MÁV? Hajtás után kiderül.Update1: Szóval megkérdeztük a…..
Álmunkban egy varázslatos helyen jártunk. Az utcákon gyermekek muzsikáltak, és danoltak, békésen megfért egymás mellett a reppes és a diszkós. Az álmunkban megjelent helynek Internet a neve. Szeretnénk nektek bemutatni az Öt utcaikat, és megkérni benneteket, hogy mindkét…..
Világszenzációt jelentő fax jutott a birtokunkba. Közel 60 millió AIDS-es beteg gyógyulhatna meg, de Gyurcsány Ferenc akadályozza! Dr. Vida Richárd Emil vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen általános orvosként. Számos találmányom van, amivel jobbá tehetem az emberek…..
Ma levelet kaptam a MÁV-tól. Elküldték annak a vagonnak a fotóját, amit nagy keservesen kitakarítottunk. Így szinte majdnem egy hónap távlatából egész tisztának tűnnek. Sajnos a kirakott papírról nem kaptunk visszajelzést. A TTK által takarított vagon-t pedig karbantartják.…..
csakneezek 2007.08.27 20:22:52
Szerintem a téma iránt érdeklődők korábban a neten közzétett cikkekből tájékozódhattak a takarító tender „titkos” lefolyásáról.
(
www.mfor.hu/cikk.php?article=33834 www.mfor.hu/cikk.php?article=22765&pat=14 )
Nagyon örülök, hogy a tender győztes területén azóta nincs fekáliás wc és piszkos kocsi. A takarítók alpári stílusa is megváltozott.
soforkalandjai.b13.hu/index.php?f=7&s=1&blogid=594&page=3
(vagy nem). Állítólag az új mikroszálas törlőruhák 40 évig is kibírják.:))
Azok a MÁV-os irányítók, akik 20 éve irányítják a takarítást, (a reformerek) szerintem már (biztosan) megváltoztak!
Ki lehet mondani, PLURAL vagy PQS (bár jelenleg a honlapjuk nem elérhető).
Véleményem szerint a parasztvakítás része, hogy a sajtótájékoztatásra készült vasúti kocsikat kb. 3 napig takarítgatták, ez szerintem kb. 450.000.- Ft- ba került rezsi órában számolva. Majd ki kellene fizetni.
Lelkes amatőrök 18 órát szántak egy kocsi takarítására, és nem voltak elégedettek. A profik 24 órát. Ön szerint ezért mennyit fizet a MÁV szerződés szerint?
Na, így kell tendert nyerni.Találtam még egy csúnya takarító történetet a MNO portálon,de azt már az én gyomrom se bírja!
Ki lehet mondani, PLURAL vagy PQS (bár jelenleg a honlapjuk nem elérhető).
Le a konspirációval!
Új MÁV blog Oktassunk vazze 2007.08.15 09:12:03
Már hallottunk ilyesmiről, de kíváncsiak vagyunk mire is kell ez a kallernek... Hello, bloggerek!   A következő sztori történt meg velem, gondoltam elmesélem...   Budapestről indultam a csodálatos Pannónia Gyorssal. Eseménytelen telt az út, egyedül utaztam a fülkében, s…..