Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janko

3 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
az értelem határai. 2008.03.02 19:05:03
A Zugügyvéd ide is belinkeli az Index tudósítását egy tegnapi tárgyalásról. Egy rendőrt elítélt, egy másikat felmentett Cserni bíró a 2006 szeptemberében a kőbányai rendőrkapitányságon történt bántalmazások miatt. A tanúként meghallgatott több tucat rendőr egyike sem…..
janko 2008.01.30 19:09:19
Tisztelt kommentezők. Szégyenlem magam amiért embernek,de inkább, hogy magyarnak születtem! Dr. justice 2008.01.16 írása inditott arra, hogy a közvélemény elé tárjam a velem szemben eljáró -t viselő, gátlástalan egoista,öntörvényű egyének,törvényt semmibe vevő megnyilvánulásait.2006 május végén,előre mgtervezett tettleges támadás ért az utcán. Megtámadásom a helyben RENDŐR bővebb családja által történt! A támadás kimenetele következtében az úttest mellett feküdtem jobboldalamon az úttestfelé.
Az időt nem érzékeltem, mivel időnként minden elhomályosult. Egy idő után kettő rendőr jelent meg az úttesten. Ők nem mutatkoztak be, de tőllem a nevem kérdezték, megnyilvánulásuk, ahha......a körülálloknak megjegyezték "véletlen jártak erre." Majd amerről jöttek, arra távozak,ott hagyva ahol feküdtem. A támadók, az elkövetőt kivéve, a kapujukban álltak
Velük váltottak néhány szót. Olyan, hogy Jegyzőkönyv. Náluk ismeretlen!
E,családot ismerve,nekik természetes volt, hogy az úttest mellett feküdtem.
Másnap feleségem felhivta a helyi Rendőrséget, megkérdezni, kik voltak tegnap a helyszínen. Válasz:"nem adhatják meg, mert TITKOSÍTVA VAN"
Feljelentésre a nyomozást, az ELKÖVETŐ család rendőre végezte!! Amelynek alapján a területi Ügyészség HATÁROZATA elmebetegnek MINŐSÍT! Mint írja "kifeküdt az útra a háza elött"-
-Igen rendszeressen ott sziesztázom.-
Ezen Rendőr hatására, a kihívott Orvos aljas hazugsága van az ügyészségi határozaton.
Engem pedig e rendőrség Felsőbb szervek felé a fenti MINÖSÍTÉSSEL MUTAT BE.E támadás kapcsán minden rendőrségi szervnél, Legfelsőbb Ügyészségig M I N Ő S Í T V E vagyok.
Ezt jelenti a -rendőr mundér-
E D I B O Y kommentjének 10. sora a konkrét T É N Y.
A holocaust túlélői lassan eltávoznak közülünk, így élő szemtanúk hiányában ez a szégyelnletes esemény fokozatosan a történelem homályába vész. Egyre kevesebb fiatal képes megérteni, hogy mit jelentett ez annak idején, mennyi kínt és szenvedést hozott a világba ez a…..
janko 2008.01.29 19:03:25
Nagyon hosszúnak és a megítélések különbözőségén alapul a nézetem amit, ha valakinek nem is felellne meg azt állitom ez az EMBER aki kevés kivétellel szadista hajlamait éli ki, ha módja nyíllik rá. A világ történelme,a vallásos leirások, pl. Biblia az ember csoportok egymás elleni háborúikról szolnak.Lehettek eszmék, vallások, melyek az emberek egymás iránti lojalitását hirdették, mindig akadt olyan személy akinek nem ilyen volt a mentalitása, igy e személy mögé nagyon gyorsan csatlakoztak, követve a vezéregyéniség bármely -izmusát-. Meghirdették a harcot, az őket nem követők ellen. Koromnál fogva átéltem és ma is átélem az EMBERBEN rejlő szadizmus megnyilvánulásait. Mig kettő ember él e földön ez nem fog megszűnni! Egyre inkább fokozódik. Az elidegenedés világát éljük. Ma az egy fedél alatt élő korosztályok,csak kényszerből élnek egyűtt, nem kell a szülő, mert nem tud a gyorsan változó világgal együtt haladni, igy nyűggé válik. És ez forditva is igaz! Vidéki ember lévén nagyon keveset ismerek a felnövekvő un. rokonságból,vissza inkább igaz. A szadizmus egyik ága a GYÜLÖLET. Mindegy miért, de mivel Én neki nemvagyok szimpatikus, ezért talál olyan tulajdonságomat amiért gyülölhet. Ezt közli azzal akivel Ő szimpatizál, így már kettőnek vagyok unszimpatikus,ez tovább szaporodva, már az Ő köréhez tartozók gyülölnek és igy tovább. Ha most ÉN is igy cselekszem, már létre jött a két tábor. És ha ezt kivetitjük, akkor két ember mögött, két tábor osztja meg az országot. Esküszöm 80 %-a nem tudja miért ehhez vagy ahhoz tartozik. nem is érdekli, fontos, hogy az Ő szájaize szerint harsogjon. Így csak szikra kell, hogy beinduljon a konfliktus helyzet és kész a helyi csoportok közti, majd egyik félhez, amásik félhez csatlakozás. Polgár háború,de nem fűzöm tovább.
Ki út nincs. Nem is lehet. A globalizációnak nem lenne értelme, a MAMMON nem engedi, hogy az emberek megszabaduljanak ennek a téveszmének elnyomásától. Sajnos az emberiség nagy része ebben a betegségben szenved! Nem számit a hovatartozás,nemzet, faj, vallás.
(péntek) :  [- ha elég nehezen is,de sikerült éjfélig a tv. előtt gubbasztanom ... (-remélem mindenki ismeri a viccet,melynek épp' ez a szó a poénja - ) ... és ide-oda kattintgatva ( 3 csatorna között) megtekintettem a határnyitási ceremóniákat! ] -VVVVVVVVVVV( Valamelyest már…..
A Mokka tegnapi adásában Árpa Attila nehezményezte, hogy a blogokon megjelentek a rá vonatkozó kritikák, szutykolják őt agyba-főbe, és nem is érti, hogy akik a blogokon kritizálják az ő Mokka-beli működését, azok miért nem állnak elé, és miért nem mondják meg a szemébe.…..
az értelem határai. 2007.11.11 12:22:18
A Zugügyvéd az egyetemen mindig attól irtózott, hogy szomszédok közötti jogvitában kell képviselnie valakit. Ez a viszolygás egészen addig tartott, amíg egy közeli barátja nem kért segítséget egy jogos telekvitában. A következő történetre is lenne ötlete, de kíváncsi az…..
A Zugügyvédnek az alábbi levélről eszébe jut az a néhány borzalmas hónap, amelyet az egyik gáztársaság jogi osztályán töltött jogtanácsosként, és ilyenkor nagyon örül annak, hogy lelépett onnan. Sajnos az ilyen ügyek akkor is mindennaposak voltak, kíváncsi vagyok a…..
jogsegély Senki nem hiszi el 2007.08.16 18:11:00
Senki nem hiszi el, de mégis IGAZ, hogy a Polgári Demokráciában ilyen is van.! Jogaim érvényesitése érdekében szembetaláltam magam a hatóságokkal. Akik elsősorban minősítenek. A minősités kapcsán úgy is kezelnek.Ha valóban elmebeteg lennék is, az embernek mint élőlénynek…..