Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dragos (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem gondoltam volna, hogy ezen a blogon saját történetemről is írni fogok. Soha nem gondoltam volna, hogy ez a történet rólam is szól. Figyelni szerettem volna, nem előtérbe tolakodni. Valahogy most mégis ez történt. Ráadásul ennek a 24 órának a története – bár tudom,…..
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
Jó lenne, ha közösen eldöntenénk, Kedves Olvasó, hogy melyik is a valaha létezett legbénább filmcím. Ezért egy szavazással egybekötött adatgyűjtésre invitálnálak Benneteket.A feltételek:  - Létező filmcím legyen (tehát a generátor kizárva :) - Magyar címfordítás…..
Mit keres a csizma az asztalon, és mit keres Sebestyén Balázs egy kvízműsorban? Ez a kérdés már a Pókerarcok előtt is felmerült bennem, de akkor még ott volt Vágó István. Fogta Balázs kezét és átvezette a falusi tinik megalázásának legnagyobb mesterét az esti műsorsávba,…..
Megyek az utcán gyanútlanul. Megpillantom a hatalmas plakátot. Új filmet reklámoz: Hitman. Ütőember. Végh Attila, Magyar Hírlap: Menekülés a győzelembeTóta W. Árpád gyűjtése ..
dragos (törölt) 2007.11.29 11:54:14
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
Szerencsére van olyan, hogy a kicsinyesség megkapja méltó, (bár sajnos nem eléggé fájdalmas) büntetését. Zotmund például nem jár többet a Burger Kingbe mert a nagyvonalú cég oktogoni éttermében műanyag pöcköket applikáltak a konnektorokba, hogy a kuncsaftok nehogy rettentő…..
dragos (törölt) 2007.11.27 10:30:24
w Lopók között szegényember 2007.11.19 10:00:00
Talán a nagymamákhoz is eljutott a Nagy Warezrazzia híre. Megrohanták az ávósok a szerverszobákat, elhurcolták a jajveszékelő gépeket kihallgatásra. Az intézkedés nyomában, mint rendesen, ott hetvenkedett az ASVA, az Artisjus, meg a BSA. Mivel e szervezetek jobbára értelmetlenül…..
dragos (törölt) 2007.11.19 13:10:45
A letöltés mellett a kedvenceimet mindíg megveszem eredetiben, a polcra kirakós gyűjtős típus vagyok. Aztán lehet hogy meg sem nézem, de akkor is megvan a tudat hogy birtokomba került a mű - senki sem tökéletes xD.
Ami mostanában igen erősen
felb@ssza az agyam, hogy az eredeti filmek kalóz ellenes üzenetekkel kezdődnek, amit se áttekerni, se átlépni nem lehet. Egyszerűen nem fér a fejembe, miért nekem - aki fizetett érte - kell ezt bámulni, a kalóz verzió bezzeg rögtön indul. Elveszik a kedvem a vásárlástól. Persze, ez az utolsókat rúgunk szindróma, amikor már mindennel próbálkoznak, értem én, de kapják be.
Kezdetben vala az agyelszívás jelensége. Amikor is a szocialista kutatás-fejlesztés igen sanyarú körülményei között küszködő, ugyanakkor az erős magyar egyetemeken értékes tudást szerző kutatóinkat (elsősorban biológus-orvos tudósokról szól az írás) csábította a gaz…..
w Operation Fospumpa 2007.08.10 06:00:00
Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba,…..