Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mollyqueen (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ugye a szomorú tény, hogy az a balfácán, aki Magyarországra született a XX. század hetvenes évei óta, az az életben többet nem fog minőségi focit látni élőben. Hasonló helyspecifikus átok, hogy aki itt él, annak soha nem fogják rendesen kivinni a csomagját. Még az jár…..
A Homár szereti az egzotikus ételeket, így biztosan kifőzte volna a nyomokban rovarokat tartalmazó barnarízst, de Droopy válogatósabb: Bár, mint tengeri élőlény, Te nem vagy rizsfogyasztó, de talán okulás lehet a többiek számára, akik a hagyományosnál egészségesebbnek mondott…..
Medve Medve ma ügyet akart intézni a telefoncéggel, de pechjére olyat, ami nincsen benne a hangos menüben. Szopatták persze jó hosszan, az eset különlegessége, hogy nyíltan megmondták, miszerint náluk egy sima kapcsolás "olykor" fél órába kerül. Medve Medve levele a…..
Ősi homárolvasóknak nem akkora meglepetés, de hátha vkinek új, hogy a hűségnyilatkozat utolsó hónapjában bontani kell a szerződést, ha nem akarnak még egy év hűséget (ráadásul a régi áron). Ákos a Pantelnél derítette fel ezt az elítélhető magatartást - amit állítólag…..
Az IFA nemzetközi elektronikai kiállításon (mely egyébként augusztus 31. és szeptember 5. között lesz) az első sajtótájékoztatók egyikét tartotta (illetve ezekben a percekben is tartja) a Deutsche Telekom. Hosszasan taglalták, milyen újdonságokra készülnek Németországban és…..