Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jandera9

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak sikerült ezeknek a szerencsétleneknek elnevezniük az Orbán-kormányt (van bőr!), és újra előszedték az überkínos szuperhősös sajtótájékoztató kellékeit. És Török Zsoltit még a rendőrök is igazoltatták!!! Diktatúra!!!   Az MSZP az Orbán-kabinet becenevének a…..
jandera9 2010.10.02 18:15:59
@Fell Bandi: Itt folyton arról beszélnek Miskolcon, hogy Kálinak esélye van.
Gondolj bele:
Káli ellen indul Kriza Ákos (Fidesz-KDNP), Szegedi Márton(Jobbik) és Hircsú Ákos, a SZEME, egy civil szervezet színeiben. Hircsú korábban miépes volt.
Tehát 3 jobboldali jelölt van Káli ellen.
Ekkora a balfaszokat ... A Magyar Televízió és a Magyar Rádió ugye nem adta le a Jobbik kampányfilmjét, a Magyar Rádió a személyhez fűződő jogok és egy államalkotó kisebbség méltóságának megsértésére miatt, a Magyar Televízió pedig a médiatörvényre hivatkozott. Ahogy…..
Pár városban azért kiélezett és izgalmas lesz a vasárnapi szavazás, az egyik ilyen Miskolc, ahol Káli Sándor polgármester próbálja megtartani a székét ... Káli 1994-től alpolgármester, 1998-tól az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökségének tagja. 2000-től az MSZP miskolci…..
jandera9 2010.10.02 16:16:19
@Conv: De miből gondoltad, hogy cigány vagyok? Úgy nézek én ki? Már 32 évet lehúztam, de még nem néztek romának soha. No, mindennek eljön az ideje:):)
jandera9 2010.10.02 16:17:26
@Conv: Mindenkinek köszi a gratulációt és azt is megnéztétek, legalább nem hiába dolgoztunk, így, hogy átvette a vastagbőr elég sok emberhez eljutott.