Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sportport

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az anyagi gondok új mellékhatását fedezte fel a Blikk online kiadása, egészen pontosan azt, hogy minél szarabb a helyzet, annál gyorsabban öregszünk. Ha minden igaz, tizenöt napon belül Maunika Guiness-rekordot is dönthet...
A tévés vetélkedők hagyományosan nézett műsorok mindenütt, lehet drukkolni a szimpatikus versenyzőnek vagy éppen kiröhögni a bénákat, akik még a legegyszerűbb kérdésekre sem képesek segítség nélkül válaszolni - valahol ezek voltak a közösségi média előfutárai a…..
Mókás nézni ahogy a Tv2 szabadon ereszti ostoba celebvetélkedőjének szereplőit, és rászabadítja őket a gyanútlan bulvárműsorokra, hogy botrányosnak szánt performanszokkal növeljék az amúgy is magas nézettséget. Ma reggel a Mokka volt soron, Pákó és Zámbó Árpy (aki abból…..
comment:com Vicces lesz a Frizbi? 2010.11.04 13:30:00
Úgy látszik, hogy a TV2 elirigyelte konkurensétől a Showder Klubot, ugyanis Hajdú Péter meghirdetette a Frizbi Humorbajnokságot. Lassan ez az egész stand up comedyzés olyan lesz, mint az évenként megrendezett zenei tehetségkutatók. Ki a fene hiszi el, hogy az RTL Klub, a Comedy Central…..
sportport 2010.11.04 15:53:09