Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IhajCsuhaj

3 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző részben kielemeztük egy VRM működését és fontosságát. Most pedig ismét egy feszültségekkel kapcsolatos dologról lesz amit Offset voltage-nak hívnak. Ma megnézzük, hogy ez az 1 BIOS beállítás miért is akkora szupersztár ha valaki új Ryzen gépet szeretne építeni?..
Belekezdünk egy alaplapot kiveséző sorozatba. Mi az, amikre oda kell figyelni a tökéletes alaplap választásakor? Mert sokszor nem a kinézetre kell hangsúlyt fektetni, hanem sokkal inkább a biztonságos, hosszú idejű üzemidőre. A sorozat 3 videóból fog állni: VRM, Offset voltage és az utolsó…..
Mert minden esetben egy időzített bombát kapsz a pénzedért.Minden online boltban kapható előre összeszerelt gép valamelyik alkatrésze egy gagyi szar, és minden eszköz olyan gyenge mint a leggyengébb láncszem. Ezért nem lehet egyik részegységnél sem kompromisszumot kötni. Ezen a blogon végigvesszük…..
Ismerős helyzet? A monitorra koncentrál, miközben a jobb keze a számítógép egerére simul, a könyöke alátámasztás nélkül már a levegőben lóg: ez a számítógépet gyakran használók legjellemzőbb testtartása. Milyen következményekkel járhat, ha rendszeresen órákat tölt ebben a helyzetben?..
A mai világban már minden okos, telefon, tévé, hűtő, óra, a teljesség igénye nélkül. Lehetőségünk adódott, hogy bemutassunk nektek egy újabb Androidos TV Boxot az alsóházból, amivel felkosíthatjuk régebbi tévé készülékeinket. Egy számunkra is ismeretlen márka termékét kaparintottuk meg, ami nem…..
IhajCsuhaj 2018.04.16 19:25:28
@nezdmitrendelszblog: brave böngésző a megoldás, és mintha yt redes lennél
Sok módon lehet elkezdeni az okos otthonunk kialakítását. Vannak, akik egyből egy komplett rendszert vállalnak be. Vannak, akik pedig lépésről lépésre haladnak. Ezt a lépéssorozatot el lehet kezdeni egy okos lámpafoglalattal vagy akár egy okos lámpakapcsolóval, mint amit ebben a bejegyzésben…..
IhajCsuhaj 2017.06.20 10:05:30
www.ebay.com/itm/EU-BLACK-Panel-Smart-Touch-Wall-Light-Switch-1-2-3-Gang-1-Way-Remote-Control-/322538549836?var=&hash=item4b18cbb24c

Ezekhez csak két vezeték kell, (a több cuccot kapcsolóshoz értelemszerűen több) a távirányítójukat pedig lehet pl. málnapécével összekötve akár okostelefonnal is vezérelni.
A nagyszerű Borsnak még nyilatkozott is, bár terelte a témát. Ő az: – 1969–70-ben a nyilvánosság előtt még nem ismert típusú űrhajóval a Mars bolygón jártam. A nemzetközi jog értelmében az ottani felfedezéseim tulajdonjoga a kutatásra kiküldő Szovjetunió…..
  Az intenzív kamatcsökkenés miatt az év végén a lakossági megtakarítók, de maguk a bankárok, brókerek is eddig soha nem látott kihívás előtt állnak. Előbbieknek meg kell érteniük, utóbbiaknak el kell magyarázniuk, hogy egy év alatt 4-7 százalékponttal alacsonyabb kockázatmentes hozamból kell…..
Subba Budapest TV: The Legacy 2012.10.20 22:46:56
Hogy mennyire hiányzik, leírhatatlan űrt hagyott maga után random idióták ámokfutásával, a csőbútorokkal, és a felfújhatós nyugdíjasokkal a Budapest TV. Követeljük vissza! ..
IhajCsuhaj 2012.10.21 21:35:25
végig kell nézni, stb.stb....akkor jó!  ..
IhajCsuhaj 2012.04.18 09:36:34
Subba Oké, miért vagy idióta? 2012.02.03 16:48:00
..
IhajCsuhaj 2012.02.04 08:40:10