Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quarz

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 4 millió forint alatti ingatlanok után most a legdrágább fővárosi lakások közül szemezgettünk. A keresési feltételt ezúttal sem szerettük volna túlbonyolítani, a feltételünk az volt, hogy a kiválasztott ingatlanok kínálati ára magasabb legyen 500 millió forintnál. Az…..
 A Fidesz tragédiája nem az, hogy rossz irányba megy, hanem az, hogy mindenhez hozzányúl. Szegény Orbán Viktor valóban azt képzeli, hogy a világ akarat és elszántság dolga, s komolyan hiszi, hogy amennyiben a tények nem felelnek meg az elképzeléseinek, hát annál rosszabb a…..
immortalis Szép napot! 2011.03.13 09:34:57
Cab Calloway és zenekara - Jumpin Jive (jelenet a Viharos idők című 1943-as filmből)..
immortalis Igaza van, ugye? 2011.02.08 10:50:00
Hogyan üzenjünk a kormánynak, a közútkezelőnek? Hát így:Via: facebook..
immortalis Operatőr lapáton 2011.01.06 10:49:00
Mint arról a város közügyei iránt érdeklődők már nyilván értesültek, december végén a Kalocsai Városi Televízió újonnan megbízott vezetője elbocsájtotta Mácsai Tamást, a televízió operatőrét, aki két évtizedig volt munkatárs a tévénél. Mácsai Tamás szerint az…..
quarz 2011.02.10 22:27:09
@urban indian: Nem tudom már hol olvastam, de nevezett Úr egyik előző állomáshelyén örültek, hogy eltávozott. Abban reménykedtek, hogy ezáltal javul a helyi tájékoztatás minősége.
A tv. kiválik az egyesített kulturmunkás csapatból és önálló lesz. Nyilván nincs kedve magát alárendelni a dr. Magóné féle iránytásnak. Így valószínű jobb lesz a gazdálkodás, a pénzügyi helyzet. (De számunkra biztosan átláthatatlanabb lesz.)
...lesz nemsoká' Kalocsa, jelentette be Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, országgyűlési képviselő, a KDNP elnöke, humanista, egyetemi docens, teológus, szociológus,   mindannyiunk szeretett vezetője.Ez igazán szép ajándék, de szöget ütött ez a jelzős szerkezet…..
immortalis Nem, ne mondd meg... 2010.10.03 07:30:00
..., hogy te kit választanál, ezt nem kérem tőled. (És talán jobb is ha nem tudom) Azt sem kérem, hogy segíts, segítsetek választani, azt hiszem, hogy kellőképpen felnőtt vagyok ahhoz, hogy eldöntsem.   Én csak azt kérem mindenkitől, aki ezt olvassa, hogy vegye a…..
quarz 2010.10.03 19:24:22
@Kayama: igen, a konyhában lehet semmiből valamit csinálni, de ebből aligha lesz jó lekvár.
...lassan itt van a nyakunkon, és egyelőre még semmi botrányos nem történt. Ez természetesen nem baj, sőt, kifejezetten örvendetes hír. A kampány -eddig úgy néz ki- egész európai módon zajlik. Azt, hogy melyik Törökre szavazzon az ember, nehéz eldönteni. Mindkét jelölt mellett…..
quarz 2010.10.02 15:42:13
@urban indian: Utolsó infóm szerint igen.