Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bojgo10

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majd én közzéteszem: kuruc.info/r/6/95201/ - Elhatárolódik a Fidesztől az egyik hevesi cigóvezető - csodálatos helyesírással Jajj, mi lesz ebből! :D..
A néhány napja kezdődött orvos-storyról már a kuruc.info-n is olvashatunk, a kommentek egyike hivatkozik is rá. Most közöljük a kuruc.info-s postot, kommentek nélkül, de mindenkinek ajánlom a kommentek elolvasását is... Olvasó: Így gyógyítsd a cigányt!Olvasónk írja: Félig…..
Igazából nem is komment érkezett az egyik postra, hanem egy elég érdekes esemény közlése kerül ki a blogunkra bali10 billentyűzetéből... Tisztelt olvasók! Én nem Feldebrői lakos vagyok de úgy gondolom hogy meg kel tudjátok hogy Feldebrőn mien Orvosotok van. Ugyan is…..
Találtam egy nem túl régi kommentet, amit -szerintem- a kommentelő és az olvasók postként is szívesen látnának: Csaltak mezőgazdasági uniós támogatásokkal? 2011. július 11. Csikász Brigitta Három évvel ezelőtt még nem találtak csalásra utaló nyomot a füzesabonyi…..
bojgo10 2012.01.07 20:36:03
Kérésre (és a nyilvánosság jegyében)  közzétesszük az alábbiakat: 2010.11.04. A feldebrői CKÖ az alábbi költségvetési tervet fogadta el a 2010. évre: Bevételek: Állami működési támogatás: 565.1302009. évi pénzmaradvány: 161.683 (ebből hiány:…..
az alant látható képnek kötődése van falunkhoz. aki sikeresen megfejti, hogy kit és mit ábrázol annak szerencséje van , az 1 hetes jutalomutat nyer a Hangyás-dombra. ..
 ez -a címzés szerint- a tényeknek íródott: Tisztelt TV 2 szerkesztőség azzal a kéréssel fordulok önökhöz hogy amennyiben lehet akkor szíveskedjenek a Feldebrő cigány Kisebbségi önkormányzat Rendkivüli üléssén riportot készíteni. mivel az elmult 16-17 évben még…..
kaptunk egy érdekes kommentet, amit ezúton meg is osztanánk a kedves Olvasókkal. Igazságtartalmát nem vitatjuk, a történet mindenesetre érdekes. Mielőtt bármit hozzáfűznénk (pedig fogunk), kérjük a kommentelőt, írjon részleteket is (nem mintha ez nem lenne elég,…..
Székhely: Eger, Kovács Jakab út 35.Telefonszám: 36 787-866Zöldszám: 80/200-882E-mail: egpolgh@ph.eger.hu  A 2010. évi települési kisebbségi önkormányzati választáson a megválasztott cigány kisebbségi önkormányzati képviselők:Elnök: Lakatos OszkárElnökhelyettes:…..
a tegnapi választás eredményei:  Jelölt neve Jelölő szervezet(ek) Kapottérvényesszavazat % 1 Gecse Mihály Gábor FÜGGETLEN 107 20,04 2 Kelemen József László FÜGGETLEN 198 37,08 3 Lénárt József FÜGGETLEN 91 17,04 4 Milibákné Veres Erika FÜGGETLEN 138…..
-A mai naptól a blog szerkesztését yoz veszi át. A gratuáló leveleket a debroblog@freemail.hu-ra kérjük. -megvitattuk a cenzúra kérdését. a továbbiakban MINDEN, ami "nyomdafestékálló", kikerül. a szerkesztőség 4:2 arányú szavazata szerint a blog mindannyiunké, bárki…..
ma nyílt napot tartok, ha már megjött a bátorságom lol. nem is olyan régen a postaládámban találtam egy kedves borítékot, benne egy tucatlevéllel. ennek elemzésén dolgozom, akárcsak a képviselőtestületi jegyzőkönyveken, de előzetesben néhány gondolatot kiemelnék,…..