Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esztre

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első magyar fedett uszodát, a Nemzeti Sportuszodát, 1930. december 7-én adták át a Margitszigeten. A Nemzeti Sportuszodát hazánk első olimpiai bajnoka, az építészmérnök Hajós Alfréd tervezte. Hét hónap alatt épült fel. Az ünnepélyes átadón jelen volt Horthy Miklós kormányzó, aki…..
Mirikrantz új bankkártyáját sikeresen megszülte kipostázta az Erste, csak éppen a tulajdonostól picit messzebb, mint ahogy kellett volna. Nyilván nem világrengető újdonságról van szó, csak a szokásos: az ügyfél kedves kis szopatása, hogy nehogy elfelejtse, hol a helye.11/05 a…..
Esztre 2011.07.29 23:13:54
@peppe83: problémádat emberileg megértem, de nem vagyok biztos abban, hogy más ügyeidet akár ilyen szájhúzós-sóhajtós ügyintézőkkel el tudsz-e intézni máshol, teszemazt vidéki okmányirodákban, körzeti orvosi rendelőkben, stb. tapasztalatom szerint kis hazánkban a fű sem nő 17.00 után
Már a Brazil című film óta tudhatjuk, hogy egy keresztnév elírása akár egy egészestés pszichohorror cselekményének elég, úgyhogy Tamás jobban teszi, ha meghúzza magát a nevetséges -4000 forintos, nem a nevére szóló bankszámlájával és kártyával, mielőtt komolyabb baja…..
Dinijooék egy ideje már nem élnek itthon, ezért úgy döntöttek, itteni bankjukkal is ideje megszakítani a kapcsolatot. Az Erste azonban nem örül a szakításnak, és nem hogy a számlát nem szünteti meg az ügyfél kérésére, még új kártyát is készíttet. Egy éve úgy…..
Putri Tours Három 2010.09.30 11:06:00
Három napja marad Esztergom lakóinak arra, hogy eldöntsék milyen világban akarnak élni a jövőben. Három nap, hogy eldöntsék mi a fontosabb számukra: olyan presztízs- és torzóberuházások között élni, amelyek előnyeit nem ők élvezik, hanem a különféle SK, FL, D, A etc.…..