Regisztráció Blogot indítok
Adatok
odium665

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi Terror!  Mindenkinek a saját…..
odium665 2011.07.24 00:40:20
@hagyma: Mi az hogy depressziós?
Annyira tudom gyűlölni, amikor minden ember depressziót kiált. "Depressziós, depressziós, depressziós,depressziós vagyok az úristenit!!!!!!!!!!" Szegényke, depressziós lett.
én nem vagyok keményszívű, sőt , jó magam is a történetben "szenvedő" alanyhoz hasonló kórosan érzékeny lelki világú vagyok. Na de kérem szépen, minden második kudarcra depressziót kiáltani vagy pánikbetegséget? EZ se különb a híre neves sztárcigányunktól, "Győzikétől",aki mikor lebukott az adócsalásban, hirtelen pánikbeteg lett. De ha ennek a drága hölgynek mondjuk egyhónap alatt meghalna 2 rokona is, akkor megérteném hogy ténylegesen depressziós.
De ha minden ilyen ügyefogyott lélek elmenne a háziorvosához, mert bántják a munkahelyén(már önmagában is komikus), gondolja/gondolod hány ember szedne gyógyszert "depresszió" és "pánikbetegség" címén? REngeteg
Gyűlölöm és herótom van az ilyen nebántsvirágoktól.
Ne félj , ilyenek miatt hoznám vissza Ceausescu rendszerét, közvetetten tapasztaltam mi volt aabban az időben. Ne aggódj akkor csak a spártaiak maradtak életben. Én már csak tudom.
Aki régebb óta hallgatja a műsort, tudhatja, hogy kénytelenek vagyunk rendszeresen azzal a problémával foglalkozni, hogy Budapesten szakmai kérdésekben nem szakmabeliek, hanem kizárólag a politikai hatalom dönt: politikai akarat érvényesül például örökségvédelmi, muzeológiai,…..
Béke Benyomásformálás 2011.07.13 17:09:00
Atkinson & Hilgard : „Pszichológia” című könyvének szociálpszichológiai fejezete. Ismeretek alapján oldjuk meg: Egy diák rosszul vizsgázik és noha tudja hogy nem tanult eleget, a vizsgáztató az alapvető attribúciós hibát elkövetve butának hiszi. Egyes kutatók…..
odium665 2011.07.22 19:55:27
Kettős Mérce Idegen testek 2011.07.22 13:54:00
A zsidózó jobbikos képviselő nem ámokfutó, hanem próbatámadó. A Véleményvezér bloggal nem értek egyet abban, hogy a politikai logika az antiszemita Lenhardt Balázs lemondását kívánja. Talán inkább pont ellenkezőleg. „mert Lipótváros büszkesége, amely a hazai…..
Béke Feladat 2011.07.16 17:05:00
 Atkinson-Hilgard: Pszichológia, szociálpszichológiai fejezet, feladat: Ha mi lennénk egy politikai kampány irányítója, hogyan keltenénk fel a nem túl érdeklődő csoportok figyelmét? És hogyan az elmélyültebbekét? Esetleg lehetséges-e, hogy mind a kettőt megszólítjuk?…..
Béke Vizuális erekció 2011.07.11 10:57:00
Bús komor és sötétségben izzó  táj melyen a,halál örömét deklaráló fekete    hollók százai  száll és mint Ted Bundy a szórakozott idióta nőkre úgy tekint isten feltámadó követe, a földi élőkre   Szőke haj, csinos ruha, kék vagy zöld…..
Béke Reggeli önnyirbálás 2011.07.11 10:56:00
Reggel 7-kor mély alvás helyett Durva harangszóra ébredek Szemem karikás, hangom mély Kint százával tündököl a rusnya tél   Fejemben vészjósló tünetek terjednek Bűneimért a mindenható verjen meg Talán év végén fenyeget a bukás Mégsem lehetek egy magatehetetlen…..
"Atkinson & Hilgard : Pszichológia" című könyvben egy gondolkodtató feladatot adtak az olvasóknak: A behaviorista klasszikus kondicionálás elméletével magyarázzuk meg a pánikrohamok kialakulását és alapjában a pánikbetegséget.A pánikbetegség definíciója szerint a…..