Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blaise22

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal egy rendhagyó tanulmánnyal készültem, amely egy devizapiaci automatizált kereskedési rendszerekkel –más néven robotokkal- foglalkozó barátom munkája. Igen nagy tapasztalatot halmozott fel az évek során a manuális kereskedési stratégiák, később a devizapiaci/tőzsdei…..
A kanadai dollár az euróval szemben évek óta erősödik, ennek kihasználására keresünk most beszállási lehetőséget. 4 órás idősíkon a másodlagos emelkedő tendencia már megtört, azonban nagyobb esés még nem következett be. A letörés óta megfigyelhető az egyre…..
Az Új-zélandi dollár erősödését a svájci frankkal szemben is kereskedhetjük, ugyanis jó beszállási és pozícióépítési lehetőségek adódhatnak, ha folytatja az útját. Magasabb idősíkon látszik, hogy masszívnak mondható az emelkedő tendencia ezen a páron, illetve itt sem…..
Long I Tudó Trader verseny 2012.11.14 16:03:00
Ismét indult egy nemzetközi kereskedői verseny a Myfxbook szervezésében. Ma 15.00 órától lehetett kezdeni nyitni a pozíciókat, tehát még senki nem maradt le semmiről! A fődíjak az FXCM jóvoltából egy 2- és egy 3000 dollárral feltöltött számla. Regisztrálni itt tudtok:…..
Kiemelt figyelmet érdemes fordítanunk a szingapúri dollár árfolyamának várható alakulásának! Beszállási lehetőség még nem alakult ki, azonban amint ez bekövetkezik igen jó pozíciófelvételi lehetőségek adódhatnak. Hosszabb időtávon vizsgálva az árfolyamot…..
Long I Tudó EURCHF – Lecsorgás 2012.11.05 15:16:15
A svájci frank a szeptemberi felpattanás óta folyamatosan erősödik az euróval szemben. Ha ez továbbra is így folytatódik, a svájci jegybanknak hamarosan ismét a zsebébe kell nyúlnia, ha tartani szeretné az 1,20-as árfolyamküszöböt. Április óta, amióta a keresztárfolyam…..