Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baaaalici

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Kedves János,        Tudom, hogy elég szomorú dolog ülni a egy vidéki kúriában a Nemzeti Rágógumi Program első alelnökeként, amikor az emberedet Márki-Zay szecskává verte Beaverfieldmarketplace-en. Nézed a szarvasaidat, gnúidat, azt a pár orrszarvút, ami megmaradt, és arra gondolsz, hogy…..
Baaaalici 2019.11.17 18:30:42
@Secnir: OV sosem akarta Lázárt utódjának, sőt. Lázár pont azért lett eltávolítva a tűz közeléből, mert bennfentes körökben egyre több fideszes mondogatta, hogy OV megbolondult (tehát nem egyszerűen hülyeségeket csinál, hanem konkrétan, pszichiátriai kezelésre szorul. Ez egyébként régóta tudott tény, nem is értem, miért lehet még hatalmon, az ő állapotában autót sem szabadna vezetni, nem országot. ), és ha Lázárnak engedik, hogy tovább haladjon felfelé a ranglétrán, a legközelebbi tisztújító választáson a fideszesek többsége Rogán, meg még pár ember kivételével leszavazott volna Lázárra, mert ha hiszed, ha nem, a belső körnek sem tetszik, amit OV csinál, Lázár meg, hiába egy számító rohadék, legalább nem elmebeteg, és abszolút intelligens, vezető személyiség. Úgyhogy gyorsan tenni kellett valamit, mert különben 2022-ben már Nem OV lett volna a fidesz jelöltje. Ők meg megoldották okosba, adtak Lázárnak fű alatt annyi pénzt Viktor (Lölö) vagyonából, hogy soha a büdös életben ne kelljen dolgoznia, mégis beleférjen a helikopter meg a vadászgatás, ráverték a Hódmezővásárhelyi vereséget (legalábbis kifelé ezt kommunikálták), és szépen leléptették a közéletből. Ki van ez találva.
Tékozló Homár Tipikus magyarok 2017.06.14 09:47:00
A világ legfurcsább szerződésével kezdődött, és 2 személyeskedéstől sem mentes, oda-vissza magyarozós levél egymáshoz baszkódásával végződött egy használt autó biznisz.  A legnagyobb tanulság megint az, hogy a szerződés nem egy kötelező fecni, amin mindegy, hogy mi van, hanem tök fontos irat a…..
A fenti imázs videó azt mutatja, hogy egy elképzelt világban hogyan működik a csomagszállítás a DPD-vel. Természetesen egyszerűen csodálatosan! De ha elteltünk a sok mosolygós embertől és a világban villámsebességgel cikázó, hipp-hopp célba érő csomagtól, akkor olvassuk el, hogy hogy megy ez a…..
Baaaalici 2017.06.13 14:20:32
Abszolút meg tudom erősíteni, a DPD a legbalfaszabb, legszerencsétlenebb banda, akit valaha láttam. Eddigi legjobb kalandom az volt, amikor tásasjátékot rendeltem (mondjuk ott a küldő cég is balfasz volt, 3 hétig kellett őket hívogatnom mire egyszer nem hazudtak a pofámba, hogy mikor fog útnak indulni a csomagom), úgy adta fel a cèg, hogy semmiféle értesítést nem küldött,hogy jön a csomag, éppen fürödtem, egyet(!!!) kopogott a futár, mire kiértem (15 mp) már csak azt láttam, hogy megy el a ház elől a dpd-s kocsi. Hívtam a dpd központi számát, hogy van-e a címemre csomag, "van, de még nem járt ott a futár". Mondom de hàt most ment el a ház elől az autó, aht mondja útvonalat követ, akkor majd megy vissza. Még kétszer hívtam fel mire a picsa elismerte, hogy tényleg volt ott, megadja a futár számát, hívjam fel. Egy órán át foglaltat jelzett, megint központ, ő sem éri el a futárt, de visszahív. Egy óra múlva hívott, hogy már három településsel arrébb van, ő már nem viszi vissza. Erre tele lett a faszom, fogtam magam és önköltségen bekocsikáztam a megyeszékhelyre a depójukba (azért nem ért rá, mert másnap utaztam el), ahol egy 60 körüli néni dirigált kb. 5 darab tizenéves taknyot, akik úgy dobálták a csomagokat, mint a rongyot. Közölték, hogy átvehetem, de "ki kell ütni a rendszerből" ami további 30 perc várakozást jelentett, mert természetesen a takony nem tudta hogy működik a konzol, amit magával hord. Mondanom sem kell, hogy addig nem tágítottam, amíg a szállítási díjat ott helyben vissza nem adták KP-ban.
No üdv mindenkinek testvéreim, remélem még produkáltok életjeleket a hétvégi féktelen tivornyázás után, és a májatok sem duzzadt a kívánatosnál sokkal nagyobbra a jó szesz hatására. Szerény személyem szombatja kivételesen jól telt, mégpedig az alábbi módon:Este hat óra…..
Baaaal Életjelek! 2010.10.15 22:16:00
Üdv ismételten testvéreim a Sátánban! Rég írtam már nektek, aminek nem az az oka hogy leszarom mi van veletek, és felőlem iszonytató kínok közt is elpusztulhatnátok, az sem érdekelne (bár annyira tényleg nem) hanem azért mert egyrészt olyan elfoglalt voltam hogy még onán…..
Ergyaszar napra kellett ébredjek. hajnali 6 órakor az ébresztő vad szörcsögésbe kezdett, jelezve hogy ideje kikászálódnom a meleg ágyból, és elindulnom hogy belevessem magam a magyar közoktatás örömeibe. Első felismerésem midőn az olajkályhával befűtött kuckót elhagytam, az…..
No, ennek is eljött az ideje, megnyílott a Baaaalblog, ahol terveim szerint szemeitek elé fogom tárni a mindennapok "izgalmasabb" történéseit, annak visszásságaival és minden mocskával együtt. Az itt megjelenő szövegek LD50 értéke feltehetőleg kb 2 mondat körül fog…..